18 Απριλίου 2024

Ε.Α.Π.: «Υπερήφανοι για σένα Θανάση, για την κλήση σου στην Εθνική Κ18!»

Την υπερηφάνεια της για την κλήση του Θανάση Κώτσιου στην Εθνική Νέων εξέφρασε με ανακοίνωση της η Ε.Α.Π., συγχαίροντας το δικό της παιδί για αυτή την σημαντική αξιολόγηση στην πορεία του.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση, ο πρόεδρος, οι προπονητές σε ανδρική ομάδα και Ακαδημία, οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ το δικό μας παιδί Θανάση Κώτσιο, για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα Νέων (Κ18)!

Ο Θανάσης που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία μας και για δεύτερο χρόνο συμμετέχει επιτυχημένα στις ομάδες Κ17 και Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΚ (βασικό στέλεχος φέτος στην Κ19), συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους με αυτή την κλήση στην Εθνική ομάδα Νέων. Ο Θανάσης Κώτσιος βρίσκεται μεταξύ των 22 ποδοσφαιριστών που έχει καλέσει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Νίκος Κεχαγιάς για την Εθνική Κάτω των 18 για προπονήσεις στην Αθήνα 9-11 Δεκεμβρίου.

Αυτοί είναι: Κώτσιος Θανάσης, Θεοχάρης Γιώργος, Κατσικάς Στέφανος, Κοσίδης Μιχάλης (ΑΕΚ), Χατζηγιαννάκης Χρήστος, Σιδεράς Γιώργος, Καρβούνης Παύλος (Παναθηναϊκός), Μαρμαρίδης Χρήστος (Άρης), Αβεντισιάν Αβέντις, Παναγιώτου Παναγιώτης, Καραμπέρης Θωμάς Γροσδής Βασίλης (ΠΑΟΚ), Ρίζος Ιωάννης, Σάνι Ρονάλντο (Ατρόμητος), Παπαδάκης Μανώλης (ΟΦΗ), Τσιπούρας Δημήτρης (Ξάνθη), Ντούλιας Χαρίλαος, Μπελεβώνης Χρήστος (Παναιτωλικός), Κουτσάκης Αναστάσιος (Πανιώνιος), Κυριακίδης Αλέξανδρος (Fortuna Dusseldorf), Μιχόπουλος Θανάσης (Αστέρας Τρίπολης), Λώλης Αλέξανδρος (ΠΑΣ Γιάννινα)».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *