Ζητείται επειγόντως ανάταση!

Κακή… ήττα γνώρισε η Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου με 2-0 από την Προοδευτική και όχι μόνο απομακρύνθηκε από τις δύο πρώτες θέσεις, αλλά υποχώρησε στην 6η θέση και βρίσκεται στο -5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα με τον Μάρκο Στεφανίδη να παρακολουθεί το ματς από την αίθουσα συνεντεύξεων τύπου (λόγω της αποβολής του στο ματς με τον ΟΦΙ) είχε μέτρια εικόνα στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Γάλλου, γνωρίζοντας μία ακόμη εντός έδρας ήττα (την 4η στο φετινό πρωτάθλημα μετά από ΟΦΙ, Εθνικό, Ιωνικό). Η ψυχωμένη Προοδευτική κατόρθωσε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, ανοίγοντας το σκορ στο 74’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντάλα και με τον Χρήστου στο 96’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Επισκοπή αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Κούρτι, Σωπασή και Σέχου, με τον Στεφανίδη να παρατάσσει την ομάδα με 4-4-2, στο 20’ να το μετατρέπει σε 4-2-3-1, κάνοντας πολλές εσωτερικές αλλαγές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αφού τίποτα δεν πήγαινε καλά για αυτήν. Ειδικότερα το α’ ημίχρονο ήταν καλό ποιοτικά με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την επανάληψη να είναι λίγο καλύτερη. Η Επισκοπή δημιούργησε και έχασε κάποιες ευκαιρίες με τη σημαντικότερη στο 93’ όπου η εξ’ επαφής κεφαλιά του Ματαραγκάσι έφυγε άουτ.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής (Εδώ)
Η Βαθμολογία της Γ’ Εθνικής (Εδώ)

Φάσεις και γκολ

29’ μπαλιά του Ρούσση, κεφαλιά-πάσα του Τίρα, ο Κατσικοκέρης θα ανοίξει το κοντρόλ πιεζόμενος, θα βγει και θα μπλοκάρει ο Μπατίκος.

34’ κόψιμο Κατσικοκέρη μέσα στην περιοχή, προ του Τίρα, τελευταία στιγμή θα διώξει σε κόρνερ ο Ντάλας.

53’ φάουλ του Ντάλα, ο Χανιωτάκης δεν αιφνιδιάζεται και διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

64’ η επισκοπή κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή και την εκτέλεση αναλαμβάνει ο τερματοφύλακας Χανιωτάκης στέλνοντας την μπάλα άουτ.

73’ ο Σαββίδης ανατρέπει τον Χρήστου και ο κ. Γεωργόπουλος, δίνει πέναλτι υπέρ της Προοδευτικής.

74’ την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ντάλας και ανοίγει το σκορ, 0-1.

75’ ο Ρικαρντίνιο βγάζει τετ α τετ τον Κατσικοκέρη, το σουτ του οποίου από πλάγια θέση φεύγει ψηλά άουτ.

80’ σέντρα Σερβιλάκη κεφαλιά Κατσικοκέρη άουτ.

82’ ο Ματαραγκάσι σπάει στον Γκιόκα, το σουτ του οποίου, κοντράρει, αλλά ο κ. Γεωργόπουλος δίνει άουτ.

93’ κόρνερ του Σερβιλάκη, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Σαββίδη, δεύτερη κεφαλιά του αμαρκάριστου Ματαραγκάσι, άουτ.

96’ η Επισκοπή έχει κερδίσει φάουλ και όλος ο κόσμος, συν τον Χανιωτάκη μέσα στα καρέ της Προοδευτικής για την ισοφάριση, οι αμυντικοί διώχνουν, ο Σουμπασάκης χάνει την κόντρα και ο Κύβελος διασχίζει όλο το γήπεδο και σε κενή εστία πλασάρει για το τελικό 0-2.

96’ η Επισκοπή έχει κερδίσει φάουλ και όλος ο κόσμος, συν τον Χανιωτάκη μέσα στα καρέ της Προοδευτικής για την ισοφάριση, οι αμυντικοί διώχνουν, ο Σουμπασάκης χάνει την κόντρα και ο Κύβελος διασχίζει όλο το γήπεδο και σε κενή εστία πλασάρει για το τελικό 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ: Γεωργόπουλος, Κομισοπούλου, Τσιλίκας (Χανίων).
ΓΚΟΛ: 74’ πεν. Ντάλας, 96’ Κύβελος.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 73’ Χρήστου.
ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 73’ Σαββίδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26’ Λαζαρίδης, 88’ Σουμπασάκης, 90’+ Γεωργούλης – 69’ Βλάχος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπατίκος, Κάρδαρης, Χουστουλάκης, Τζέκος, Κουτσοποδιώτης (42’ λ.τ. Μητσογιάννης), Σταθακόπουλος, Χρήστου (82’ Κύβελος), Γκουτζούλας, Γουίλι (74’ Κρολ), Ντάλας, Βλάχος (89’ Ξυγκάκης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Χανιωτάκης, Νάκας (71’ Δ. Μανωλακάκης), Σερβιλάκης, Ρούσσης, Γεωργούλης, Λαζαρίδης (58’ Ματαραγκάσι), Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Ρικαρντίνιο (87’ Γιόρνταν), Τίρα (78’ Γκιόκας).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *