Η ανακοίνωση του Άρη Ρεθύμνου για την μη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική

Ανακοίνωση για την απόφαση του να μην συμμετέχει στο «πρωτάθλημα-παρωδία» όπως το χαρακτηρίζει, εξέδωσε ο ΑΟ Άρης Ρεθύμνου.

Μέσω αυτής της ανακοίνωσης κάνει γνωστούς τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση της μη δήλωσης συμμετοχής με επιφύλαξη.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την απόφαση της ομάδας μας να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα παρωδία της Γ εθνικής κάνουμε γνωστά τα εξής:

1) Λόγω του κινδύνου που υπήρχε για την υγεία των μελών της ομάδας μας αλλά και των οικογενειών τους το πρωτάθλημα δεν έπρεπε να ξεκινήσει όπως τονίστηκε από εκπροσώπους των 14 ομάδων του ομίλου μας.

2) Στη συνέχεια και εξαιτίας της εκβιαστικής και ανεύθυνης πρότασης της επιτροπής  της ΕΠΟ  για υποβιβασμό άλλαξαν απόφαση οι περισσότερες ομάδες.

3) Το σωματείο μας μετά από πολύωρες συζητήσεις διοίκησης,προπονητών και ποδοσφαιριστών για λόγους καθαρά προστασίας της υγείας όλων μας και θεωρώντας ότι το πρωτάθλημα παρωδία αν και εφόσον γινόταν (βλέπε τελευταίες εξελίξεις)μόνο προβλήματα θα δημιουργούσε ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ όπως τονίστηκε  στο σχετικό έγγραφο που αποστείλαμε στην ΕΠΟ.

4) Προτιμήσαμε η όποια δαπάνη θα χρειαζόταν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος να διατεθεί για την βελτίωση των εγκαταστάσεων της ομάδας μας.

Τελειώνοντας δηλώνουμε ότι ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ  ΝΟΜΙΚΑ κάθε δικαίωμα του σωματείου μας και πιστεύουμε ότι η απόφαση μας είναι προς το συμφέρον της ομάδας μας.

Σεβόμαστε την απόφαση κάθε διοίκησης φίλου σωματείου του 10ου ομίλου της Γ´εθνικής ευχόμαστε καλή πορεία και εις το επανιδείν”

Με τιμή όλη η οικογένεια του ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *