18 Απριλίου 2024

Η απάντηση της Επισκοπής στα 6 σωματεία του Ρεθύμνου

Με νέα ανακοίνωση του ο ΑΟ Επισκοπής απαντάει στην μεσημεριανή ανακοίνωση των 6 σωματείων του Ρεθύμνου, τονίζοντας πως είχε καλές προθέσεις για την κίνηση που έκανε για την ένταξη των νεαρών ποδοσφαιριστών στις ομάδες Κ19 και Κ17.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής:

«Όπως έκπληκτοι μείνατε εσείς (ΑΟΝ Αστέρας, ΕΑΠ, ΟΦ Αρμένων, Φοίνικας, Παναρκαδικός και Κεραυνός, σ.σ. τουλάχιστον δεν αναγράφεται στους διαμαρτυρόμενους συλλόγους ο ΑΟ Ρεθυμνιακός, κάτι είναι κι αυτό), έτσι έκπληκτοι μείναμε και εμείς από τις έντονες αντιδράσεις σας να επιλέξουμε 10 παιδιά του τόπου μας, των δικών σας ομάδων, παιδιών του Ρεθύμνου μας πάνω απ’ όλα, τώρα που η Επισκοπή –και πάλι-διαφαίνεται πως λαμβάνει το χρίσμα να βρεθεί σε μια μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Ομολογούμε ειλικρινώς πως, πρόθεσή μας δεν ήταν να αναστατώσουμε τα σωματεία σας αλλά και σας τους ίδιους. Κάθε άλλο, νιώσαμε την ευκαιρία αλλά και την ευθιξία ότι, τώρα που η Επισκοπή μεγαλώνει περισσότερο, το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο έχει την δυνατότητα να μην χάσει άλλο έδαφος…

Ως ΑΟ Επισκοπής και λίαν συντόμως ως ΠΑΕ, θεωρήσαμε ότι, ενεργήσαμε κατά το δοκούν άλλων μεγάλων ομάδων (και χωρίς εισαγωγικά όπως μάλλον με ειρωνικό τρόπο περνάτε επανειλημμένως στην ανακοίνωσή σας ότι είμαστε) και αποστείλαμε mail όπου γνωστοποιούμε τους λόγους καθώς και τα ονόματα των παιδιών που μας ενδιαφέρουν για δοκιμή.

Ούτε απαιτήσαμε, ούτε είχαμε πρόθεση να προσβάλλουμε οιονδήποτε. Προηγουμένως, όπως ευτυχώς αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας, είχαμε ειδοποιήσει με σχετικά mail.

Και, αίφνις, θεωρώντας ότι τους παρακάμψαμε, τύχαμε χυδαίας συμπεριφοράς και υβριστικής επίθεσης από δύο προέδρους σε τηλεφωνική επαφή που είχαμε λίγο μετά την κοινοποίηση της ανακοίνωσής μας.

Πραγματικά λυπούμαστε πολύ για τη συμπεριφορά τους.

Ειλικρινώς –το τονίζουμε και πάλι- η πρόθεσή μας ήταν μονάχα να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να δουν μια άλλη εικόνα του ποδοσφαίρου, ένα παραπάνω τώρα που ενδέχεται η Επισκοπή μας να βρεθεί στη Β’ εθνική κατηγορία γιατί πιστέψαμε και πιστεύουμε ακόμα ότι, η δημιουργία της Κ19 είναι ρεθυμνιώτικη υπόθεση.

Ας είναι… Θα τραβήξουμε αυτόν τον δρόμο μόνοι μας… Είχαμε την πρόθεση μονάχα να απλώσουμε το χέρι σε παιδιά που ίσως να το αξίζουν. Πλέον, ελπίζουμε να το πετύχουν από τα δικά σας σωματεία.

Αν σφάλαμε, έχουμε τη δύναμη να σηκώσουμε το χέρι. Τα «μεγάλα» σωματεία ωστόσο στο εν έτει 2020 επικοινωνούν με mail.

Υ.Γ. Πείτε μας από ‘δω και στο εξής πως θέλετε να είναι επικοινωνία μας και θα το κάνουμε πράξη.

Με ποδοσφαιρικό σεβασμό,

Ο πρόεδρος Το ΔΣ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *