Η ενημέρωση της ΕΠΣΡ και το «ευχαριστώ» για τις κληρώσεις

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου άνοιξε την αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στις τρεις σημαντικότερες διοργανώσεις της, τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Κατηγορίας, αλλά και του Κυπέλλου ΕΠΣΡ. Παράλληλα, η Ρεθυμνιώτικη Ένωση ευχαρίστησε τους χορηγούς της σημερινής διαδικασίας των κληρώσεων.

Αναλυτικά:
«Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις Α’, Β’ Κατηγορίας & Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου 2023-2024 στα γραφεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου και μεταδόθηκαν ζωντανά με livestreaming στο www.epsr.gr.

Παρουσία και εκπροσώπων των ομάδων του Ρεθυμνιακού, του Αστέρα Περάματος, του Τάλως Μελιδονίου και του Ολυμπιακού Ρεθύμνου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. ΧΝΑΡΗΣ Τίτος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους παράγοντες και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία σε όλα τα σωματεία και τα μέλη τους (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές), διαιτητές, δημοσιογράφους και φιλάθλους. Επιπλέον ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που εκπροσωπούν το Ρέθυμνο στις Εθνικές κατηγορίες, ΑΟ ΡΕΑ στην Women’sFootballLeague, Επισκοπή, Ερμή Ζωνιανών στην Γ’ Εθνική και Επισκοπή στην Γ’ Κατηγορία ποδοσφαίρου Γυναικών. Ακόμη ο κ. Χνάρης ζήτησε τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους Δ.Σ. συγγνώμη από τα σωματεία για την αναβολή των κληρώσεων το προηγούμενο διάστημα, λόγω των προβλημάτων συλλόγων με το Μητρώο.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα κ. ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗ Γεωργίου, ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΣΡ
«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΡ, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ των κληρώσεων:

1) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
2) RETHYMNO SPORTS
3) «ΚΙΣΜΑ» ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ:

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΑΔΟΣ (ΜΕΤΖΟΣ )- ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
  • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ- ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  • ΣΟΦΙΑ ΚΛΑΔΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

4) THE BEAST WATER SPORTS ΒΑΡΟΥΧΑΣΑΝΤΩΝΙΟΣ
5) PEPERECHINO
6) DELSON CAFÉ BAR
7) MARIS INTERIORS
8) MARRIS UOMO
9) ΔΡΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10) ΚΟΡΜΟΣ
11) ΒΕΡΝΑΔΟΣ
12) MACRON STORE
13) ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *