5 Δεκεμβρίου 2023

Η ενημέρωση του Άρη Ρεθύμνου για την συνάντηση με τον Περιφερειάρχη

Το δικό της στίγμα έδωσε η ομάδα που ανέλαβε την πρωτοβουλία για την Παγκρήτια σύσκεψη και την κοινή γραμμή όλων των συλλόγων του Κρητικού Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο ΑΟ Άρης Ρεθύμνου που πρωτοστατεί σε όλη αυτή την προσπάθεια που φαίνεται να υπάρχει ηλιαχτίδα φωτός για ένα καλύτερο αύριο, προχώρησε στην ακόλουθη ενημέρωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση της επιτροπής που ορίστηκε στην Παγκρήτια σύσκεψη( που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΑΟ ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ) με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κύριο Σταύρο Αρναουτάκη.

Η επιτροπή αποτελούνταν από τους προέδρους της ΕΠΣ Κρήτης Νίκο Τζώρτζογλου (ΕΠΣ Ηρακλείου), Τίτο Χνάρη (ΕΠΣ Ρεθύμνου), και Μιχάλη Παπαγεωργίου αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου αλλά και από 4 παράγοντες τεσσάρων σωματείων της Γ’ Εθνικής του κρητικού ομίλου, κ.κ. Μανώλη Βαρούχα από ΑΟ Άρη, Πολύδωρο Ντακάκη από Άρη Σούδας, Αλέξανδρο Φουκαράκη από Πόρο και Κώστα Ζαχαριά από ΑΟΑΝ και τον πρόεδρο του Γιούχτα κύριο Νίκο Μπουνάκη.  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων απουσίαζε καθώς είχε εφημερία στο νοσοκομείο Χανίων.

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΡΗ όπου αναφέρθηκε στο σημαντικό ζήτημα των μετακινήσεων, όπου σύμφωνα με υπολογισμούς φτάνουν κοντά στις 6.000 ευρώ για κάθε ομάδα.

Τα άλλα αιτήματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

* Να βρεθεί κάποια ασφαλιστική όπου θα αναλάβει την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών σε περίπτωση όπου υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

* Η διαιτησία, και συγκεκριμένα ζητήθηκε να μιλήσει η περιφέρεια με την ΕΠΟ και οι ορισμοί των διαιτητών να γίνονται εντός Κρήτης. Υπήρξε συμφωνία στοσυγκεκριμένο αλλά διαφώνησαν για τους ορισμούς ντόπιων διαιτητών.

* Συζήτηση για παρουσία των θεατών, ενώ υπήρξε κουβέντα για το τηλεοπτικό.

Ο κύριος Αρναουτάκης δεσμεύτηκε η Περιφέρεια Κρήτης να μπει κεντρικός χορηγός  στις φανέλες των ομάδων και να αναλάβει εξολοκλήρου τα έξοδα για τις μετακινήσεις των ομάδων.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι πήραν τον λόγο και συζητήθηκαν και άλλα σημαντικά ζητήματα, ενώ

αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο κύριος Συριγωνάκης δήλωσε: «Σε συνέχεια της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί την προηγούμενη Παρασκευή στο Ρέθυμνο, από τους εκπρόσωπους του Ομίλου της Γ΄Εθνικής για την Κρήτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα με από αίτημα τους, μία συνάντηση από τους τέσσερις εκπροσώπους ενώσεων της Κρήτης και εκπροσώπους των ομάδων εδώ στην Περιφέρεια Κρήτης παρουσία του Περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ομαλή και σωστή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κρήτης. Ο Περιφερειάρχης όπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος, είπε και δεσμεύτηκε ότι θα είναι κοντά και θα βοηθήσει για την ομαλή και  αξιοκρατική- ανταγωνιστική  διεξαγωγή αυτού του πρωταθλήματος. Η Περιφέρεια Κρήτης απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι κοντά στο, ερασιτεχνικό αθλητισμό και στο Κρητικό ποδόσφαιρο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *