18 Απριλίου 2024

Η Επισκοπή τίμησε τον Βελονάκη

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή πριν από την σέντρα του αγώνα της Επισκοπής με τον Γιούχτα την Κυριακή στο ΔΑΚ Γάλλου.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα τίμησε για την προσφορά του σε αυτήν, ένα δικό της παιδί τον Γιώργος Βελονάκη, ο οποίος τη φετινή χρονιά αγωνίζεται στην ομάδα των Αρχανών. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Επισκοπής για την ανθοδέσμη που παρέδωσε στον «Βελο», ο γενικός αρχηγός του Στέλιος Ξυνομηλάκης. «Ένα δικό μας παιδί αγωνίστηκε την Κυριακή (3/11) ως αντίπαλος της Επισκοπής. Γέννημα-θρέμα Πισκοπιανός, ο Γιώργος Βελονάκης, φορούσε τα κυανόλευκα από μικρό παιδί. Όλοι μαζί, χαρήκαμε όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής το 2011-12 όπου η ομάδα μας λίγους μήνες μετά, αγωνιζόταν στην τότε Football League 2 (Γ’ Εθνική).

Τόσο ο νεαρός Γιώργος όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, έκαναν μια εξαιρετική πορεία που έπαιρνε συνεχώς την ανιούσα φτάνοντας να αγωνιστούν στην Football League για δύο χρόνια (η παλιά γνωστή Β’ Εθνική).

Πέρυσι αναδείχθηκε 1ος σκόρερ όλων των εποχών για το τοπικό Ρεθύμνου (50 γκολ) με την ΑΕΜ και φέτος αγωνίζεται στις Αρχάνες με τη φανέλα του Γιούχτα.

Για μας, όπως και να έχει, είναι χαρά και υπερηφάνεια να βλέπουμε δικά μας παιδιά να εκπροσωπούν την Επισκοπή και το Ρέθυμνο.

Εκ μέρους του ΑΟ Επισκοπής, ο γενικός αρχηγός, Στέλιος Ξυνομηλάκης του πρόσφερε μια ανθοδέσμη λουλούδια και το λάβαρο της ομάδας μας ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης.

Είμαστε σίγουροι πως και ο Γιώργος τρέφει τα ίδια συναισθήματα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *