Η Καναδή Κέντρα Φιντς στον ΟΠΕΡ

Η νεαρή αθλήτρια γεννημένη στο Βανκούβερ, αποτελεί την νέα προσθήκη της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, η οποία ενισχύεται σημαντικά ενόψει της έναρξης της Α2 κατηγορία βόλεϊ Γυναικών.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Η ανακοίνωση:
«Ο νέος Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου καλωσορίζει στην οικογένεια του την αθλήτρια Κέντρα Φιντς.
Όνοματεπώνυμο: Κέντρα Φιντς
Έτος Γεν.: 1997
Ύψος: 1.81m
Θέση: Ακραία

Η Κέντρα Φιντς είναι 23 ετών (γεν. 13/3/1997),  με ύψος 1.81μ., γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά και αγωνίζεται ως ακραία. Την 4ετία 2016-2020 αγωνίστηκε στην κολεγιακή ομάδα TRU Wolfpack (Thomson Rivers), ούσα η αρχηγός της σε όλες τις σεζόν. Μάλιστα, στις 3 τελευταίες χρονιές ήταν βασική και αναντικατάστατη.

Την περσινή περίοδο την οδήγησε ως τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας, όπου αναδείχθηκε MVP της σειράς, μετρώντας 401 πόντους. Όμως, αυτήν δεν ήταν η μοναδική της διάκριση, μιας και ήταν 5η στη Δυτική Περιφέρεια του καναδικού πρωταθλήματος στα τελειώματα με 284, 6η στα τελειώματα ανά σετ (3.16), 8η στην υποδοχή ανά σετ (3.20) και 9η συνολικά στα τελειώματα με 288. Μάλιστα, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ομάδα της Περιφέρειας της, ενώ επιλέχθηκε στη 2η καλύτερη ομάδα ολόκληρου του καναδικού πρωταθλήματος. Ακόμη, της απονεμήθηκε το βραβείο της αθλήτριας της χρονιάς τόσο για την αγωνιστική της εικόνα, όσο και για την κοινωνική προσφορά, μετρώντας, φυσικά, αρκετές ακόμη διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *