Η Μανασάκη στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Γυναικών Διαιτησίας

Στην Χαλκίδα βρέθηκε το τριήμερο 16-18 Απριλίου το μέλος του ΣΔΠΡ Ροδάνθη Μανασάκη παρακολουθώντας επιτυχώς τις «εργασίες» του Πανελληνίου Σεμιναρίου Γυναικών Αξιωματούχων Διαιτησίας 2018/2019, που διοργάνωσε η ΕΠΟ.

Η νεαρή διαιτητής της ΕΠΣ Ρεθύμνου αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες, με το ΣΔΠΡ να την συγχαίρει για την παρουσία της και να της εύχεται καλή αξιολόγηση στους Πίνακες Διαιτητών/Βοηθών ΕΠΟ. Αναλυτικά:

«Το Μέλος μας κα. Μανασσάκη Ροδάνθη ολοκλήρωσε επιτυχώς τις «εργασίες» του Πανελληνίου Σεμιναρίου Γυναικών Αξιωματούχων Διαιτησίας 2018/2019 που διοργανώθηκε στην Χαλκίδα από 16-18 /04/2019, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο..

Το Σεμινάριο αφορούσε γυναίκες Αξιωματούχους/Διαιτητές, οι οποίες ανήκουν στην 4η Τοπική Κατηγορία των Ενώσεων πανελλαδικά, με την προοπτική να συμπεριληφθούν στο μέλλον στους Εθνικούς Πίνακες των Γυναικών.

Το ΔΣ του ΣΔΠΡ εύχεται στο Μέλος μας κα. Μανασσάκη Ροδάνθη, τα θερμά μας συγχαρητήρια για την συμμετοχή και ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, σιδεροκέφαλη και καλή Αξιολόγηση στους προσεχώς Πίνακες Διαιτητών/Βοηθών ΕΠΟ.

Εκ του ΔΣ

ΣΔΠΡ»

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM