20 Απριλίου 2024

Η Μ. Ψυχαράκη στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.

Νέο μέλος προσέθεσε στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της η Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ και μάλιστα γένους… θηλυκού! Η νεαρή πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης Μαρία Ψυχαράκη είναι και επίσημα μέλος της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., μέλους του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ε.Α.Π. αναφέρει, «Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ καλωσορίζει στην οικογένεια μας την Μαρία Ψυχαράκη, με την οποία ξεκινάει συνεργασία, αναλαμβάνοντας θέση στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας, μέλος του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η Μαρία Ψυχαράκη είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής σε γυμναστήρια της πόλης μας, έχει δουλέψει ακόμη στο πρόγραμμα ΚΔΑΠ με την απασχόληση παιδιών. Η Μαρία Ψυχαράκη είναι 23 ετών (γεννημένη στις 11 Ιουλίου 1996) και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.».

Μετά από την οριστικοποίηση της συνεργασίας με την διοίκηση της Ε.Α.Π., η Μαρία Ψυχαράκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια της Ε.Α.Π., μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που εδώ και πολλά χρόνια εκπαιδεύει και εξελίσσει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Νίκο Βερνάδο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας, κ. Παντελή Κατικά και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία.

Η ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο είναι κάτι πρωτοποριακό για μένα και έχω μεγάλη διάθεση και ανυπομονησία για να ξεκινήσει η ποδοσφαιρική σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια νέα σεζόν με υγεία και μια καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά και τους γονείς τους».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *