18 Απριλίου 2024

Η παρουσία της Ε.Α.Π. στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα κοριτσιών της ΕΟΚ

Με τέσσερις αθλήτριες της Ακαδημίες μπάσκετ της Ε.Α.Π. πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (10/10) προπόνηση του Αναπτυξιακού προγράμματος κοριτσιών ηλικιακών κατηγοριών 2007-08 και 2009-10 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για παιδιά των νομών Ρεθύμνου και Χανίων.

Από την Ακαδημία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας συμμετείχαν 4 κορίτσια της ηλικιακής κατηγορίας 2009-10, οι Σοφία Μελιδονιώτη, Ανατολή-Αθηνά Κωνσταντινίδη, Ελισάβετ Ξενίδη και Μαρία Λιμάκη.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση της Ε.Α.Π. αναφέρει:

«Τέσσερις αθλήτριες μας στο Αναπτυξιακό μπάσκετ της ΕΟΚ

Με την συμμετοχή τεσσάρων αθλητριών του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Αναπτυξιακού προγράμματος κοριτσιών ηλικιακών κατηγοριών 2007-08 και 2009-10 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για παιδιά των νομών Ρεθύμνου και Χανίων.

Η προπόνηση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ακρωτηρίου στα Χανιά, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου προπονητή του προγράμματος Μιχάλη Πετράκη. Τα κορίτσια μας είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μεταξύ των κορυφαίων αθλητριών της Δυτικής Κρήτης, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες για την συνέχεια ενασχόλησης τους με το αγαπημένο τους μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα στο κλειστό του Ακρωτηρίου στα Χανιά βρέθηκαν και προπονήθηκαν τα 4 κορίτσια μας της ηλικιακής κατηγορίας 2009-10

Σοφία Μελιδονιώτη, Ανατολή-Αθηνά Κωνσταντινίδη, Ελισάβετ Ξενίδη και Μαρία Λιμάκη».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *