Η πρώτη θέση… των προέδρων Ρεθυμνιακού, Αστέρα & Άρη για Γ’ Εθνική

Μπορεί το πράσινο φως να άναψε για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, όμως η κατάσταση είναι ομιχλώδης για το πώς θα γίνει αυτό το άνοιγμα, με τα ερωτήματα να είναι πολλά.

Το Rethymnosports.gr επικοινώνησε με τους προέδρους των τριών Ρεθυμνιώτικων ομάδων της Γ’ Εθνικής, ζητώντας τους την πρώτη εκτίμηση τους για την κατάσταση και πως την αντιμετωπίζουν βάσει των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί από το Σάββατο το βράδυ. Οι Κώστας Παπαδάκης (πρόεδρος Ρεθυμνιακού), Νίκος Παπαδάκης του Αντωνίου (πρόεδρος ΑΟΝ Αστέρας) και Μανώλης Βαρούχας (πρόεδρος ΑΟ Άρης), εξέθεσαν την άποψη τους για την κατάσταση, εκφράζοντας τους προβληματισμούς και τα ερωτηματικά τους γύρω από όλο αυτό το γαϊτανάκι που έχει δημιουργηθεί, ενώ διακρίνεται πως είναι αρκετά επιφυλακτικοί για την επόμενη ημέρα περιμένοντας τις εξελίξεις.

Παρακάτω βλέπετε τις τοποθετήσεις των τριών πρόεδρων των Ρεθυμνιώτικων ομάδων.

Κώστας Παπαδάκης (πρόεδρος Ρεθυμνιακού): «Εμείς κάναμε μια σύσκεψη μεταξύ των μελών του ΔΣ. του Ρεθυμνιακού, του προπονητή μας Γιώργου Λυρώνη και των αρχηγών της ομάδας μας συζητώντας για τις κινήσεις μας. Αποφασίσαμε πως το τμήμα πρέπει να είναι ενεργό, άσχετα με το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Φυσικά, αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, μέχρι τα πάρουμε στα χέρια μας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Παρακολουθούμε και περιμένουμε τις εξελίξεις».

Νίκος Παπαδάκης του Αντωνίου (πρόεδρος Αστέρα Ρεθύμνου): «Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιαστήκαμε από την απόφαση ης Παρασκευής, ενώ περιμέναμε τόσο καιρό. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και θα πρέπει η ΕΠΟ να μας ενημερώσει για το πλάνο που θα ακολουθηθεί, ώστε να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και ρομαντικούς παράγοντες που κρατάνε όρθια την εκάστοτε ομάδα.

Είναι θετικό να ξεκινήσουν οι προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τους νεαρούς, όπου η δική μας ομάδα διαθέτει πολλούς. Η οικονομική ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι επιβεβλημένη σε αυτή την κατάσταση, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει. Όσον αφορά την έναρξη των προπονήσεων θεωρώ είναι αναγκαία η κάλυψη του εξοδολογίου των τεστ-covid. Αναφορικά τώρα με την έναρξη του πρωταθλήματος, αυτή την στιγμή υπάρχουν πολλά κενά και ερωτήματα που ψάχνουν απάντηση από ΕΠΟ και πολιτεία, ούτως ώστε να ξεκινήσει».

Μανώλης Βαρούχας (πρόεδρος Άρη Ρεθύμνου): «Περιμένουμε να μας αναλύσουν το σχέδιο που έχουν, αλλιώς εμείς δεν πρόκειται να κατεβάσουμε την ομάδα. Όπως είναι αυτή την στιγμή τα πράγματα η ομάδα δεν κατεβαίνει. Στις 9 Ιανουαρίου είχαμε ζητήσει κάποια πράγματα από την ΕΠΟ δεν μας έχει απαντήσει ακόμη κανείς».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *