Η στέψη της πρωταθλήτριας ομάδας των Λιβαδίων (photos)

Χαράς ευαγγέλια στα Λιβάδια που μετά την παρένθεση της φετινής χρονιάς, επιστρέφουν και πάλι στην Α’ ΕΠΣΡ.

Η ομάδα των Λιβαδίων κατέκτησε με σχετική άνεση τον τίτλο στην Β’ ΕΠΣΡ, με συγκομιδή 70 βαθμών, 10 περισσότερους από τον 2ο Αστέρα Περάματος και 12 από την 3η Αναγέννηση. Ο απολογισμός των πρωταθλητών ήταν 23 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες, με τέρματα 115-25, έχοντας μακράν την καλύτερη επίθεση, αλλά και την καλύτερη άμυνα μαζί με τον Αστέρα Περάματος.

Με εμφατικό τρόπο λοιπόν, τα Λιβάδια επέστρεψαν στην Α’ ΕΠΣΡ, όπου αγωνίζονταν 17 συναπτά έτη, πριν τον περυσινό υποβιβασμό και το βράδυ της περασμένης Δευτέρας το γλέντησαν με την ψυχή τους. Η επιβράβευση της φετινής προσπάθειας τους ήρθε την στιγμή που ο αρχηγός Ηλίας Χνάρης παραλάμβανε το τρόπαιο του πρωταθλητή Β’ ΕΠΣΡ από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣΡ Γιώργου Δασκαλομαρκάκη, άλλων μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ αλλά και τοπικών αρχών της περιοχής.

Το κλίμα στο γήπεδο των Λιβαδίων ήταν εορταστικό με την ικανοποίηση και τα χαμόγελα να είναι διάχυτα σε όλους για την μεγάλη επιστροφή, από τον αρχιτέκτονα Νίκο Μαθιουδάκη, μέχρι τον μικρότερο σε ηλικία ποδοσφαιριστή, αλλά και στις τάξεις της διοίκησης της ομάδας. Άπαντες είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται και το πλάνο της ανανέωσης να πιάνει τόπο, με τον κύριο όγκο του φετινού ρόστερ να αποτελείται από Λιβαδιώτες ποδοσφαιριστές. Την γιορτή των Λιβαδίων τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Μανόλης Χνάρης, ο Αντιδήμαρχος Μυλοποτάμου Μανόλης Καλυβιανάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Λιβαδίων Γιώργος Βάμβουκας, ο εφημέριος της ενορίας Λιβαδίων παπά-Ανδρέας Κόκκινος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδίων Σπύρος Βάμβουκας.

Από πλευράς ΕΠΣΡ στα Λιβάδια βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Νίκος Στεφανάκης, ο Γενικός Γραμματέας Τίτος Χνάρης και ο Ταμίας Δημήτρης Κουργιεντάκης, αλλά και ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Μανόλης Σταγάκης. Το παρόν έδωσε και ο Αντιπρόεδρος του ΣΔΠΡ Μιχάλης Βοσκάκης, ενώ ξεχωριστή η παρουσία και δύο παλιών προέδρων του ΑΟ Λιβαδίψων, Στρατή Κλάδου (1998-2000) και Μανόλη Καλυβιανάκη (2007-2012).

Της στέψης προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι των πρωταθλητών με την συμμετοχή παλαιμάχων, αγωνιζόμενοι ξανά ο προπονητής Νίκος Μαθιουδάκης, αλλά και οι Λάμπης Χνάρης, Μανόλης Μανολιούδης, Ζαχαρίας Κουγιουμουτζής. Μετά από την απονομή του τίτλου οι οικοδεσπότες δεξιώθηκαν τους φιλοξενούμενους τους, γιορτάζοντας την επιστροφή τους στην Α’ ΕΠΣΡ.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM