Ικανοποίησαν οι αθλητές του ΟΑΡ στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Ε1

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις Επιπέδου Ε1, το οποίο διήρκεσε από την Παρασκευή 17 Μαΐου έως και την Δευτέρα 20 Μαΐου.

Το Πρωτάθλημα έλαβε χώρα σε τρεις τοποθεσίες ανάλογα με την κατηγορία. Στο Ηράκλειο ΟΑΑ για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια 12 και 16 ετών, στο ΠΟ Ηρακλείου για τα Αγόρια – Κορίτσια 14 ετών και στο Ace Tennis Academy για τα Αγόρια – Κορίτσια 18 ετών.
Αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα επισκέφθηκαν την Κρήτη προκειμένου να λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα ενώ από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου συμμετείχαν οι εξής:
Μαυρομάτης Μιχάλης, Παρασύρης Σοφοκλής, Σπυρόπουλος Γιάννης και Ηλιάκη Αθηνά για την κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 12, Νίνος Νίκος, Ντινόπουλος Μάνος και Κατημερτζόγλου Γιώργος και Γιορταμάκη Φωτεινή για τα Αγόρια – Κορίτσια 14, ο Σπυρόπουλος Νίκος για τα Α-16 και ο Τσαγλιώτης Αντώνης για τα Α-18.

Αναλυτικά ανά κατηγορία οι παρουσίες και τα αποτελέσματα των αθλητριών και αθλητών του Ο.Α.Ρ.:
Για την κατηγορία Α-12 ο Μαυρομάτης Μιχάλης πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, ξεκινώντας από τα προκριματικά, νικώντας στο γύρο των 32 τον Αλεξανδράκη Εμμανουήλ (Ηράκλειο ΟΑΑ) και στους 16 τον Ματζοράκη Αρτέμιο (ΟΑ Σούδας). Με τις νίκες αυτές του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό. Στο γύρο των 32 νίκησε τον Παπαχρήστου Χρήστο (ΑΚΑ Μαραθώνα ) ενώ στους 16 ήρθε αντιμέτωπος με τον Γελαδάρη Οδυσσέα (ΟΑ Πετρούπολης) από τον οποίο και ηττήθηκε.

Ο Σπυρόπουλος Γιάννης και ο Παρασύρης Σοφοκλής δεν κατάφεραν να αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό, καθώς ηττήθηκαν στα προκριματικά. Ο Σπυρόπουλος ηττήθηκε στον πρώτο γύρο της προκριματικής φάσης από τον Κοντογιωργάκη Μάξιμο (ΟΑ Σητείας), ενώ ο Παρασύρης κέρδισε αρχικά τον Πανώτη Άγγελο (ΑΣΕ Θησέας Αγ. Δημητρίου) και ηττήθηκε στους 16 από τον Παναγόπουλο Ιωάννη (ΑΚΑ Μαραθώνα).

Στα Κ-12, η Ηλιάκη Αθηνά, πραγματοποίηση επίσης εξαιρετική εμφάνιση. Κατόρθωσε να περάσει στο κυρίως ταμπλό, αφού πρώτα νίκησε την Χατζηκώστα Φωτεινή (ΟΑ Σητείας) στον γύρο των 32 και την Καραγιάννη Μαρία (ΑΟΑ Αιγάλεω). Στο κυρίως ταμπλό, έφτασε μέχρι τους 16, νικώντας αρχικά την Καφέ Φωτεινή και χάνοντας στην πορεία από την Παπαδοπούλου Χρυσούλα του ΑΟΑ Πατρών).

Στην κατηγορία Α-14 Νίνος και Κατημερτζόγλου ξεκίνησαν από τα προκριματικά νικώντας και εξασφαλίζοντας τη θέση τους στο κυρίως ταμπλό. Συγκεκριμένα, στην προκριματική φάση, ο Νίνος νίκησε τον Τσατσάκη Πάρη (Ηράκλειο ΟΑΑ) και ο Κατημερτζόγλου τον Μπούτση Βασίλιο (ΟΑ Σαλαμίνας). Δυστυχώς, ο Νίνος Νίκος δεν συνέχισε λόγω των μαθητικών του υποχρεώσεων, ενώ ο Κατημερτζόγλου ηττήθηκε στους 32 από το Νο2 του ταμπλό και νικητή της διοργάνωσης Χόλμπαν Βλαντιμίρ (ΟΑ Αθηνών).

Ο Ντινόπουλος Μάνος ηττήθηκε στα προκριματικά από Λογοθέτη Κωνσταντίνο (ΑΟΑ Ηλιούπολης), χάνοντας ταυτόχρονα και την ευκαιρία του να αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό. Όσον αφορά την κατηγορία Κ-14, μας εκπροσώπησε η Γιορταμάκη Φωτεινή, η οποία κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό κερδίζοντας την Τζαφέστα Χρυσάνθη (ΑΟΑ Ηλιούπολης) χάνοντας στη συνέχεια στο γύρο των 32 από την Νο2 του ταμπλό και νικήτρια της διοργάνωσης Καράνταλη Ελένη (ΑΟ Τατοϊου).

Για την κατηγορία Α-16, ο Σπυρόπουλος Νίκος, επίσης κατόρθωσε να μπει στο κυρίως ταμπλό, νικώντας στην προκριματική φάση τον Τζορτζουδάκη Μιχαήλ (ΑΠΜΣ Άσκηση Ηρακλείου). Κατά την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό, έχασε από τον Κωσταντέλο Κωνσταντίνο (ΑΣ Ακρόπολης).

Ο Τσαγλιώτης Αντώνης, για την κατηγορία Α-18, αγωνίστηκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό φτάνοντας μέχρι τους 16, κερδίζοντας στους 32 τον Κυρμιζάκη Εμμανουήλ – Ανδρόνικο (ΓΑΣ Γουρνών) και χάνοντας στη συνέχεια από τον Παπανίκο Αλκιβιάδη (ΣΑ Σερρών)

Ο αθλητής μας Μαυρομάτης Μιχάλης (Α-12), συμμετείχε και στα διπλά της διοργάνωσης με συμπαίκτη τον Κοντογιωργάκη Μάξιμο (ΟΑ Σητείας). Οι δυο τους τα πήγαν αρκετά καλά, νικώντας στη φάση των 16 τους Γεωργακόπουλο Ανδρέα (ΟΑ Κερατσινίου) και Ποδαρόπουλο Λουκά (ΑΟΑ Παπάγου), ενώ στην 8αδα ηττήθηκαν από τους Νο2 του ταμπλό, Νικολιδάκη Γιάννη ( Ηράκλειο ΟΑΑ) και Κακουρίδη Αθανάσιο (Αρκαδικός ΟΑ Άτλας).

«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα ήθελε να συγχαρεί όλο το προπονητικό team για το έργο που επιτελεί, καθώς και τους γονείς για τη στήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια όμως αξίζουν στα παιδιά, τα οποία «έπιασαν» πολύ καλές επιδόσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων, αφού οι 7 στους 9 έκαναν την είσοδό τους στο κυρίως ταμπλό, όπου ήταν και ο βασικός τους στόχος.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *