Ισοπαλία στο 92′ για την Επισκοπή στο ΔΑΚ Νάξου

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football league, η Επισκοπή, απέσπασε ισοπαλία στο 92’ απέναντι στην Σαντορίνη, στην αναμέτρηση που έγινε στο ΔΑΚ Νάξου.

Η ομάδα της Σαντορίνης με σκόρερ το Κανούλα, πέτυχε τα δυο τέρματα (11’, 63’ πεν.) παίρνοντας το προβάδισμα ισάριθμες φορές, ομως οι Ρεθυμνιώτες ισοφάρισαν, με τον Τσιριγωτη (51’) από την «άσπρη βούλα» και στις καθυστερήσεις (92’) με τον Γεωργούση!

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με ένταση και ο ρέφερι Μπακογιάννης απέβαλλε τόσο τον κ. Βέλιτς όσο και τον κ. Παντέλη, τους προπονητές των δύο ομάδων.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Το παιχνίδι:
7′ από το κόρνερ του Πολύζου, ο Κανούλας κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

10′ ο Δήμιζας προλαβαίνει με έγκαιρη έξοδο μαρκάροντας έξω από την περιοχή και απομακρύνει με το σώμα, το “ριμπάουντ” πήρε ο Κανούλας που πλάσαρε, όμως λίγο πριν περάσει η μπάλα την τελική γραμμή, έσωσε ο Γιαννούτσος.

11′ ο Ντινιωτάκης έβγαλε κάθετη πάσα στον Κανούλα κι εκείνος με πλασέ πρόλαβε στην έξοδο τον Δήμιζα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

14′ ο Λίμα βγήκε από έξω αριστερά, έκοψε τη μπάλα στον Παναγιωτίδη που μόνος του από το ύψος του πέναλτι σούταρε λίγο άουτ.

15′ ο Νάνι σούταρε από διαγώνια δεξιά λίγο άουτ.

17′ ο Κανούλας έβγαλε τον Ντινιωτάκη απέναντι στον Δήμιζα που σούταρε από κοντά με δύναμη με τον πορτιέρο της ομάδας μας να αποκρούει και η μπάλα να εξοστρακίζεται στο κάθετο δοκάρι.

34′ ο Τσιριγώτης έκανε καταπληκτική ενέργεια πάνω στον Παπαζαχαρία, βγήκε έξω αριστερά κι έκοψε τη μπάλα αλλά δεν ακολουθούσε κάποιος συμπαίκτης του.

35′ ο Πολύζος έπιασε ένα ισχυρό σουτ από τα δεξιά με τον Δήμιζα αποκρούει στο “Γ”.

36′ ο Ντινιωτάκης σούταρε δυνατά από μεγάλη απόσταση με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

51’ Ο Τσιριγώτης στριφογύρισε μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον Παπαζαχαρία με τον τελευταίο να τον μαρκάρει άτσαλα και τον κ. Μπακογιάννη να αργεί χαρακτηριστικά να καταλογίσει το πέναλτι μετά μάλιστα από σχετική υπόδειξη του Κωνστάντιο.

56′ ο Κανούλας σούταρε από πολύ πλάγια στον πλαϊνό δίχτυ.

60′ από τη σέντρα του Ιβανίδη, ο Κανούλας κέρδισε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

63′ η Σαντορίνη πήρε εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Πολύζος κέρδισε έξυπνα πέναλτι από τον Τσιριγώτη. Ο Κανούλας ανέλαβε την εκτέλεση και οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα.

70′ ο Πολύζος έπιασε ένα “γεμάτο” σουτ το οποίο όμως απέκρουσε με δύσκολη επέμβαση ο Δήμιζας.

79′ ο Γιαννούτσος έκανε μια κούρσα από τα αριστερά, ο Τσιριγώτης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει μισό μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Σαντορίνης.

82′ από την εκτέλεση κόρνερ του Πολυχρόνη, ο Ανδρέου κέρδισε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δερμιτζάκη.

92′ ο Παναγιωτίδης άλλαξε ιδανικά τη μπάλα με τον Γεωργούση και ο τελευταίος με εξαιρετικό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Κίτρινες κάρτες: Ιβανίδης, Κουρέλλας, Λάμπρου (Σαντορίνη), Λάμτσε, Γιαννούτσος (Επισκοπή).

Σαντορίνη (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Κουρέλλας, Ερρίκος (57′ λ.τ. Σιμιτζής), Παζαχαρίας, Παντίδος, Μάλαϊ (57′ Μπιρμπίλη), Ιβανίδης, Πολύζος (77′ Λάμπρου), Μπουντόπουλος (57′ Σκαθαρούδης), Κανούλας, Ντινιωτάκης (87′ Μηνάς).
Επισκοπή (Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Λάμτσε (74′ Χρουσιέλ), Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (86′ Καραγιάννης), Νάνι, Λίμα (66′ Γεωργούσης), Τσιριγώτης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *