1 Οκτωβρίου 2023

Και εγέννετο ο ΓΑΣ Περάματος!

Υπόσταση και οντότητα έχει πάρει εδώ και λίγες ημέρες το όνειρο κάποιων ανθρώπων στο Πέραμα Μυλοποτάμου, με την δημιουργία ενός συλλόγου που θα στεγάσει τα αθλούμενα νιάτα της περιοχής.

Ο λόγος για τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Περάματος Μυλοποτάμου που εδώ και μερικές ημέρες είναι σε ισχύ και τυπικά, αφού επικυρώθηκε το καταστατικό λειτουργίας του.

Πρόκειται για τον σύλλογο, ο οποίος έχει βλέψεις να στεγάσει όσο περισσότερα αθλήματα γίνεται προς όφελος της νεολαίας της περιοχής. Βέβαια, η ιδέα δημιουργίας του ΓΑΣ Περάματος Μυλοποτάμου ήρθε από την ανάγκη να αποκτήσουν το δικό τους σύλλογο τα πολλά παιδιά τα οποία ασχολούνται με τον στίβο στο Πέραμα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου. Η λειτουργία τμήματος στίβου είχε ξεκινήσει πιλοτικά από την περυσινή χρονιά, όπου στο γήπεδο Περάματος σε καθημερινή βάση προπονούνταν σε διάφορα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού πολλά παιδιά, υπό τις οδηγίες της γυμνάστριας Χριστίνας Στυλιαρά. Υπολογίζεται πως περίπου 70 παιδιά ασχολούνταν με τα αγωνίσματα του στίβου και σαφέστατα επιδίωξη της διοίκησης του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Περάματος Μυλοποτάμου, είναι να αυξηθούν και να τους δώσουν όσα περισσότερα εφόδια γίνεται για την καλύτερη και ποιοτικότερη άθληση τους.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *