19 Απριλίου 2024

Και επίσημα Περβολιανός ο Σκουλούδης, τα φιλικά του Άρη

Παίκτης του Άρη Ρεθύμνου θα είναι και με την βούλα ο Μανώλης Σκουλούδης όπως σας είχε ενημερώσει από την Δευτέρα, το Rethymnosports.gr (ΕΔΩ), ενώ οι δευτεραθλητές Ρεθύμνου ανακοίνωσαν και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας τους.

Μετά από συζήτηση με την διοίκηση του συλλόγου, κάτοικος Μισιρίων θα είναι ο πρώτος σκόρερ των Περβολιανών την τελευταία διετία. «Παίκτης του ΑΡΗ για ακόμη μια χρονιά θα είναι ο περσινός πρώτος σκόρερ μας, Μανώλης Σκουλούδης, που θα συνεχίσει να σκοράρει κατά ριπάς και την νέα σεζόν.

Πέρυσι σε 11 αγώνες πέτυχε 22 γκολ ενώ την προπέρσινη περίοδο 36!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Άρης.

Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Μανώλης Σκουλούδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που η ομάδα εκπλήρωσε τον περσινό της στόχο να ανέβει στη Γ’ Εθνική κατηγορία και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτό. Θεωρώ ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να εδραιωθεί σε αυτή την κατηγορία. Είναι μια ευκαιρία να αναδειχτούν νέοι παίχτες από αυτή την δύσκολη σεζόν που έρχεται! Στόχος μας είναι να  παραμείνουμε στην κατηγορία γνωρίζοντας βέβαια πόσο απαιτητική είναι αλλά με πίστη- θυσίες και προσπάθεια από όλους μας, είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε. Να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία να πετύχουν τους στόχους τους και να υπάρχει υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΕΠΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ 8/8

Επίσης έγινε γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Άρης, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η οποία έχει οριστεί να ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Ιουλίου.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

8 Αυγούστου ΑΡΗΣ-ΑΓΓΕΛΙΑΝΑ

14 Αυγούστου ΑΛΜΥΡΟΣ-ΑΡΗΣ

19 Αυγούστου ΑΣΤΕΡΑΣ Π.-ΑΡΗΣ

22 Αυγούστου ΑΡΗΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ.

26 Αυγούστου ΑΡΗΣ- Ε.Α.Π

29 Αυγούστου ΑΡΗΣ- ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

5 Σεπτεμβρίου ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ- ΑΡΗΣ ΡΕΘ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *