Καλή παρουσία από τους Ρεθυμνιώτες στο 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις Ε3

Στις εγκαταστάσεις του ΟΑΑ Ηρακλείου, το Σάββατο 26 έως και την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα τένις Ε3 για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 12, 14 και 16 ετών.


Το Πρωτάθλημα σημείωσε μεγάλη συμμετοχή με την παρουσία 109 αθλητών και αθλητριών από όλη την Κρήτη. Το παρόν φυσικά έδωσε και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, ο οποίος έλαβε μέρος με τους Μαυρομάτη Μιχάλη, Παρασύρη Σοφοκλή, Σπυρόπουλο Γιάννη, Σπυριδάκη Γιώργο για την κατηγορία Α-12, την Ηλιάκη Αθηνά για την κατηγορία Κ-12, τον Νίνο Νίκο και τον Κατημερτζόγλου Γιώργο για την κατηγορία Α-14, την Γιορταμάκη Φωτεινή για την κατηγορία Κ-14 και τον Σπυρόπουλο Νίκο για τα Α-16.
Ιδιαίτερα ικανοποιητικές ήταν οι επιδόσεις της Ηλιάκη Αθηνάς, του Μαυρομάτη Μιχάλη και του Κατημερτζόγλου Γιώργου, οι οποίοι έφτασαν μέχρι την οκτάδα της διοργάνωσης. Πιο αναλυτικά, η Ηλιάκη Αθηνά ηττήθηκε από την Βογιατζάκη Ευσταθία του ΟΑ Σούδας στο tie break μετά από ένα πολύ δυνατό ματς με σκορ 3 5, 4 2, 10 6. Καλή ήταν και η εμφάνιση του Μαυρομάτη Μιχάλη, ο οποίος επίσης ηττήθηκε στο tie break από τον αντίπαλό του Δασκαλογιάννη Δημήτρη του ΟΑ Σούδας με σκορ 4 2, 0 4, 11 9. Οι νεαροί Ρεθυμνιώτες αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς δυσκόλεψαν αρκετά τους αντιπάλους τους και αυτό αποτυπώνεται και στα σκορ τους. Τέλος, ο Κατημερτζόγλου Γιώργος έκανε μία καλή προσπάθεια μπαίνοντας στην οκτάδα, στην οποία όμως ηττήθηκε από τον Ζερβό Στυλιανό του ΟΑ Σούδας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *