25 Ιανουαρίου 2021

Καλή παρουσία για τους Ρεθυμνιώτες στο Πρωτάθλημα Ε3

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ε3, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιανουαρίου.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ και αφορούσε τις κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια 12,14 και 16 ετών, ενώ οι συμμέτοχες έφτασαν τις 107, με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου να συμμετέχει με τους εξής αθλητές:
Σπυρόπουλος Γιάννης, Σπυριδάκης Γιάννης, Κοτζαμπαδσάκη Έλενα και Νίνου Μαρία για την κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 12, Παρασύρης Σοφοκλής, Μαυρομάτης Μιχάλης, Ντινόπουλος Αχιλλέας, Κατημερτζόγλου Γιώργος και Ηλιάκη Αθηνά για τα Αγόρια-Κορίτσια 14, Νίνος Νίκος και Σπυρόπουλος Νίκος για τα Αγόρια-16.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπυρόπουλος Γιάννης, αφού νίκησε στον γύρο των 32 τον Κοσμέτσα Γιάννη (ΓΑΣ Γουρνών), μπήκε στους 16 όπου ηττήθηκε από τον Μαρκαντωνάκη Αθανάσιο (ΟΑ Σούδας). Στους 16 ηττήθηκε και ο Σπυριδάκης Γιάννης από τον Μαλλιαρουδάκη Δημήτριο (ΟΑ Σητείας). Παρόμοιες επιδόσεις είχαμε και από την Νίνου Μαρία, η οποία ηττήθηκε και αυτή στον γύρο των 16 από την Δότσου Νεφέλη (ΟΑ Σούδας). Τέλος, η Κοτζαμπασάκη Έλενα, ηττήθηκε στους 32 από την (Ηράκλειο ΟΑΑ).

Στην κατηγορία Αγόρια-14 ο Μαυρομάτης Μιχάλης πραγματοποίησε μία ικανοποιητική εμφάνιση, κερδίζοντας αρχικά τον Παρασύρη Σοφοκλή στους 16 και χάνοντας στην 8αδα από τον Τζωρμπατζάκη Βασίλη (Ηράκλειο ΟΑΑ). Ο Παρασύρης Σοφοκλής έφτασε μέχρι τους 16, αφού πρώτα νίκησε τον Μανωλίτση Ιωάννη (Ηράκλειο ΟΑΑ). Παρομοίως, ο Κατημερτζόγλου Γιώργος, ηττήθηκε στους 16 από τον Κοντογιωργάκη Μάξιμο (ΟΑ Σητείας). Στην ίδια κατηγορία, ο Ντινόπουλος Μάνος έχασε στον γύρο των 32 από τον Αμανάκη Ζαχαρία (Ηράκλειο ΟΑΑ). Τέλος, η Ηλιάκη Αθηνά, ηττήθηκε στους 16 από την Βογιατζάκη Ευσταθία (ΟΑ Σούδας).
 
Όσον αφορά την κατηγορία Αγόρια-16, Νίνος Νίκος και Σπυρόπουλος Νίκος, ηττήθηκαν στον γύρο των 16, ο πρώτος από τον Μπουνάκη Δημήτριο (Ηράκλειο ΟΑΑ) και ο δεύτερος από τον Κοκκινάκη Γιώργο (ΟΑ Σούδας), που ήταν και φιναλίστ της διοργάνωσης.


Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *