Καλή παρουσία Κλαψινού, Αλεξίου στο Πανελλήνιο Πάλης

Αρκετά καλή παρουσία είχε για μία ακόμη φορά το τμήμα Πάλης του ΟΚΑ Αρκάδι, συμμετέχοντας σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

Ο Ρεθυμνιώτικος σύλλογος εκπροσωπήθηκε με δύο αθλητές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής πάλης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Ζοφριάς Αττικής την Κυριακή 24 Ιανουαρίου. Ο ΟΚΑ Αρκάδι συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης με τους Ανδρέα Κλαψινό και Βασίλειο Αλεξίου, οι οποίοι αμφότεροι αγωνίστηκαν στην κατηγορία των 86 κιλών Ελευθέρας Πάλης Ανδρών. Οι Ρεθυμνιώτες αθλητές πάλεψαν πολύ καλά και άφησαν άριστες εντυπώσεις, αφού μπορεί να μην πέτυχαν την είσοδό τους στην οκτάδα αλλά έδωσαν εξαιρετικούς αγώνες και απέδειξαν για μία ακόμη φορά την ανοδική πορεία του αθλήματος της πάλης στο Ρέθυμνο την τελευταία τριετία.

Το φετινό πρωτάθλημα ανδρών ήταν το δυνατότερο της τελευταίας δεκαετίας αφού λόγω των Ολυμπιακών αγώνων που θα γίνουν φέτος στη Βραζιλία, δεν έγιναν προκριματικοί αγώνες αλλά κατ’ ευθείαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πήραν μέρος όλοι οι κορυφαίοι αθλητές του αθλήματος και της Εθνικής ομάδας αναβιώνοντας τις ένδοξες στιγμές του αθλήματος όταν σε κάθε κατηγορία ήταν πάνω από 20 αθλητές ο συναγωνισμός – ανταγωνισμός των οποίων, οδήγησε στην άνοιξη της πάλης, όπως ευχόμαστε σαν σωματείο να γίνει και τώρα.

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας οποίοι αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για τους αθλητές της ακαδημίας του τμήματος οι οποίοι ρίχνονται στους αγώνες στις 20-21 και 27-28 Φεβρουαρίου», συμπληρώνει ανακοίνωση του συλλόγου.

  • Φωτογραφία Αρχείου
    Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *