Καλαμπόκης: «Ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό»

Ο αρχηγός του Ρέθυμνο Aegean, Γιάννης Καλαμπόκης, σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στάθηκε στην κούραση που υπήρχε μετά την αποβολή του Κάουνσιλ, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας.

Γιάννης Καλαμπόκης: «Κακά τα ψέματα σε αυτά τα παιχνίδια και οι δύο ομάδες έχουν έναν κοινό στόχο. Να τα χρησιμοποιήσουν για να προετοιμαστούν για τα επόμενα. Εμείς δώσαμε το εκατό τοις εκατό σε όσα λεπτά είχαμε αυτή τη δυνατότητα. Κάποια στιγμή μείναμε από δυνάμεις και παίκτες μετά την αποβολή του Κάουνσιλ. Ίσως η διαφορά στο τέλος να μας αδικεί και λίγο. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό γιατί μπορέσαμε και ανταγωνιστήκαμε την καλύτερη ομάδα και μετρήσαμε τις δυνάμεις μας».

Κώστας Σλούκας: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, ιδίως μετά τη νίκη μας με την Αρμάνι στο Μιλάνο, αλλά και επειδή το Ρέθυμνο είναι καλή ομάδα που παίζει καλά στο ένας εναντίον ενός. Παίξαμε με συγκέντρωση στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, φτάσαμε στη νίκη και τώρα θέλουμε να προσηλωθούμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Φενέρ».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM