27 Φεβρουαρίου 2021

Καλογεράκης: «Προτείνω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα κατευθείαν για τις θέσεις 1-8»

Τους προβληματισμούς του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου Σάλας κατέθεσε με γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος του Ρέθυμνο Futsal Δημήτρης Καλογεράκης.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεθυμνιώτικης ομάδας στάθηκε στο μεγάλο διάστημα απραξίας, στις οικονομικές δυσκολίες μα και στις επίσης δυσκολίες για τους αθλητές να συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα εξπρές. Καταλήγοντας την επιστολή του ο Δ. Καλογεράκης προτείνει για την Α’ Εθνική ποδοσφαίρου σάλας να βρεθεί αυτόματα στην διαδικασία των πλέι οφ των θέσεων 1-8 για την ανάδειξη του πρωταθλητή και να μην διεξαχθεί η κανονική διάρκεια.

Αναλυτικά, η επιστολή του προέδρου του Ρέθυμνο Futsal:

«Η αλήθεια είναι ότι αρχικά ακούγεται όμορφα το ότι ξεκινούν οι προπονήσεις!!

Όμως οι προβληματισμοί υπερισχύουν,

Είμαστε 4 μήνες ανενεργοί, οι δουλειές μας έχουν σταματήσει, όλοι αθλητές, προπονητές διοίκηση περιμένουμε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για να δούμε τι θα πρωτοπληρώσουμε από τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί!!

Σίγουρα η ΑΕΚ και ο ΔΟΥΚΑΣ και 1-2 ομάδες ακόμα δεν έχουν πρόβλημα , οι υπόλοιποι όμως;

Ποιος θα μας πληρώνει τα τεστ;

Η ομάδα του Ρεθύμνου έχει τουλάχιστον 6 ταξίδια ακόμα, και πέραν του οικονομικού, ποιος αθλητής θα χάσει 3 μέρες στα καράβια να έρθει να παίξει, χάνοντας ενδεχόμενος μεροκάματα απαραίτητα για το βιοπορισμό του;

Μπορεί να είναι στενάχωρο, αλλά αφού και η Β Εθνική είναι δύσκολο να ξεκινήσει, θα πρότεινα το πρωτάθλημα να συνεχιστεί, κατευθείαν από τις θέσεις 1-8 για την ανάδειξη του πρωταθλητή!

Σε κάθε περίπτωση θα γίνει συνάντηση με τους αθλητές από την οποία θα προκύψει αν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας ενδεχόμενης ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος και υπό ποιες προϋποθέσεις.

Με εκτίμηση

Καλογεράκης Δημήτρης».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *