Καλό ποδόσφαιρο και αξιόλογη πορεία, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας

Με όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Αστέρα Περάματος. Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μ. Στεφανάκη και συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο Περάματος χθες το απόγευμα. Υπήρχαν βέβαια και οι δικαιολογημένα απόντες, Παπιομίτογλου (στρατιωτικές υποχρεώσεις), Λαδιανό Α. (ιατρικοί λόγοι), Σγουρός, Κρανιωτάκης, Πλαϊτης, Μούσκαι (επαγγελματικές υποχρεώσεις).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Αφού τους μοιράστηκε σε όλους το αθλητικό υλικό και τους υποδείχθηκε ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας, τους καλωσόρισαν τα μέλη του ΔΣ του Αστέρα, θέτοντας παράλληλα τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από το καλό ποδόσφαιρο και μια αξιόλογη πορεία, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μ. Στεφανάκης, αναλύοντας τον τρόπο που θα δουλεύει η ομάδα την νέα χρονιά.
Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον εφημέριο της ενορίας Περάματος, πατέρα Ιωάννη Αλεξανδράκη, που ανταποκρίνεται πάντοτε στα καλέσματα του Αστέρα, δίνοντας παράλληλα χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά. Στον αγιασμό παρευρέθηκε σύσσωμο το τοπικό Συμβούλιο Περάματος που στέκεται πάντα δίπλα στην ομάδα.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}