Καραγιάννης: «Το δικό μας σχέδιο και στον Ιάλυσο»

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Επισκοπή Ηλίας Καραγιάννης μίλησε στη ιστοσελίδα της ομάδας του επισημαίνοντας πόση σημασία έχει για αυτόν και την ομάδα του να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους:

«Είμαστε σε μια πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση μετά από ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Αιγάλεω.
Τώρα το ματς κόντρα στον Ιάλυσο είναι διαφορετικό και κρύβει “παγίδες”. Το γεγονός ότι η ροδίτικη ομάδα έχασε από τον Ασπρόπυργο (3-0) δεν σημαίνει κάτι. Σίγουρα σημαίνει ότι και ο Ασπρόπυργος είναι όντως ένα εξίσου σπουδαίο σύνολο.

Εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, το δικό μας σχέδιο για να επιδιώξουμε ό,τι κάνουμε παντού. Να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο Ιάλυσος είναι μια καλή ομάδα. Το δείχνουν και τα αποτελέσματά του. Κι εμείς όμως είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Και στα προηγούμενα ματς δείξαμε ό,τι περίπου και στο Αιγάλεω. Απλώς δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε. Απλά, την περασμένη Τετάρτη είχαμε το καθαρό μυαλό να φτάσουμε στην ανατροπή. Είναι βέβαιο όμως ότι και σ
τα προηγούμενα ματς δείξαμε τις δυνατότητές μας. Ίσως απλά να έπρεπε να αντιδράσουμε με περισσότερο εγωισμό.»

Τέλος, ο Ηλίας Καραγιάννης μίλησε και για τον ίδιος αφού δείχνει ότι ανταποκρίνεται στα δύσκολα:
«Αυτή είναι η
δουλειά μου. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είσαι καλά με τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν το νιώθεις, τότε βγαίνει και στο γήπεδο. Σημασία βέβαια είναι να μπορείς κάνεις στο γήπεδο αυτά που θέλει ο προπονητής και η ομάδα σου.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *