6 Δεκεμβρίου 2021

Καραδάκης: «Θα αποκομίσουμε μονάχα οφέλη…»

Ο Ρεθυμνιακός είναι το αουτσάιντερ απέναντι στην Επισκοπή στον αγώνα Super Cup της Κυριακής στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και θα διεκδικήσει να έχει πολλαπλά οφέλη από αυτόν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νίκου Καραδάκη για τον Κυριακάτικο αγώνα, τον χαρακτήρισε ως ένα πολύ δυνατό τεστ, όπου η ομάδα του θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει απέναντι σε ένα ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο. «Για μας είναι ένα ακόμη ματς προετοιμασίας. Είναι ένα παιγνίδι μέσα από το οποίο θα πρέπει να δούμε την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Είμαστε σε μια χρονική περίοδο όπου προσπαθούμε ακόμα να μοντάρουμε την ομάδα τακτικά έχοντας να αντιμετωπίσουμε έναν παρά πολύ δυνατό αντίπαλο η δυνατότητα του οποίου θα καταδείξει και τον δικό μας βαθμό ετοιμότητας.

Δεν παύει ωστόσο να είναι ένα ματς που δίνει έναν τίτλο και είμαστε υποχρεωμένοι να τον διεκδικήσουμε. Όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα πιο έμπειρη, πιο ικανή και σε μια ομάδα που έχει ήδη δύο επίσημα παιγνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας τα οποία ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία.

Από αυτόν τον αγώνα θα αποκομίσουμε μονάχα οφέλη ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *