Καταγγελία με ευθείες βολές από τον ΟΦ Αρμένων!

Ανακοίνωση-καταγγελία με ευθείες βολές προς ΕΠΣΡ και διαιτητές εξαπέλυσε ο ΟΦ Αρμένων για τα όσα συνέβησαν στο Γεράνι στην αναμέτρηση του Ποσειδώνα με τον ΠΑΟ Αλφάς για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων θέτει σειρά ερωτημάτων για όσα έγιναν στο Γεράνι, σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟ Αλφάς αγωνίστηκε με 9 ποδοσφαιριστές και καθυστέρησε να ξεκινήσει σε σχέση με την ορισθείσα ώρα διεξαγωγής τους.

Μάλιστα ο ΟΦ Αρμένων πετάει το μπαλάκι στην ΕΠΣΡ καταλήγοντας στην ανακοίνωση-καταγγελία του, δηλώνοντας πως δέχεται «να υποβιβαστεί στην Γ’ κατηγορία, με αντίδωρο την λήψη μέτρων που θα επαναφέρουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση-καταγγελία που εξέδωσε ο ΟΦ Αρμένων αναφέρει χαρακτηριστικά, «Αντιγράφουμε από το τοπικό τύπο…..Δηλώθηκαν 10, ξεκίνησαν 9,τελείωσαν 8,θα θέλαμε να διαβάζουμε…καθυστέρησαν(έναρξη) 19,δηλώθηκαν ώρα 5 και 9, έσωσαν την παρτίδα. Ουδόλως φυσικά θέλουμε να υποτιμήσουμε την προσπάθεια οποιουδήποτε να πετύχει με τους τρόπους και τα μέσα που επιθυμεί τους στόχους του. Όμως κύριοι του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας,όταν ,ακόμα και με πραγματικά αγαθές προθέσεις((εξυπηρετούμε))σωματείο,αυτό έχει πολλές φορές σημαντικές επιπτώσεις σε κάποιο άλλο. Τα ερωτήματα στην αυλαία του τοπικού πρωταθλήματος συνεχίζουν να είναι αμείλικτα. Εφάρμοσε ο διαιτητής του αγώνα ΓΕΡΆΝΙ-ΑΛΦΑ το κανονισμό; Προχώρησαν αυτεπάγγελτα Σύνδεσμος Διαιτητών,Ε.Π.Σ. Ρεθύμνης σε έρευνα για την διαπίστωση των πραγματικών γεγονότων που σημάδευσαν το παιχνίδι; Έχουν καταγράψει στις εκθέσεις τους οι παρατηρητές ,αγώνα,διαιτησίας,τα όσα συνέβηκαν; Η δεκαπεντάλεπτη(18λεπτή καταγράψαμε εμείς) καθυστέρηση έναρξης του αγώνα οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας και πώς αποδεικνύεται αυτό; Για να μην θεωρηθεί ως εμμονή μας,η στοχοποίηση γεγονότων που συνδέονται με την προσπάθεια παραμονής της ομάδος μας,κάνουμε γραπτή δήλωση .Κύριοι της Ε.Π.Σ.Ρ και του ποδοσφαίρου, δεχόμαστε να μας υποβιβάσετε στην Γ κατηγορία, με αντίδωρο την λήψη μέτρων που θα επαναφέρουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Αρμένοι 14/5/2019

ΤΟ Δ.ΣΟ.Φ. Αρμένων».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM