Κατεστραμμένα όλα… 15 μήνες μετά! (photos)

Τον Οκτώβριο του 2019, φιλοξενήθηκε στο Ρέθυμνο το SOCCA World Cup, προβάλλοντας την πόλη μας και ολόκληρη την Κρήτη, σε περισσότερες από 60 χώρες από τα 70 τηλεοπτικά δίκτυα που πήραν εικόνα, από τις πανέμορφες εγκαταστάσεις που στήθηκαν στην κεντρική παραλία.

Για να τοποθετηθεί αυτή η εγκατάσταση, χρειάστηκε να αφαιρεθούν στα μέσα του Σεπτέμβρη του 2019 από τον συγκεκριμένο χώρο τα 3 γήπεδα beach volley, που κατασκευάστηκαν από το Δήμο Ρεθύμνου, τους ανθρώπους του συλλόγου Ρέθυμνο Volley Club, αλλά και από δημότες, λάτρεις του beach volley που πρόσφεραν εθελοντικά αρκετές ώρες εργασίας, αλλά πολλές φορές και οικονομικά.

Αυτό που είχε δημιουργηθεί και λειτουργούσε χειμώνα καλοκαίρι για περίπου 10 χρόνια, πραγματικά αγκαλιάστηκε από την νεολαία της πόλης και όχι μόνο, καθώς έδωσε ζωντάνια σε ένα αναξιοποίητο σημείο της αμμώδης παράλιας του Ρεθύμνου.

Ωστόσο όλα τα υλικά από τις εγκαταστάσεις, περίφραξη, προβολής, σκάλες διαιτητών, ορθοστάτες, φιλέ, κερκίδες με πλαστικά καθίσματα, προστατευτικά στυλοβατών και πολλά αλλά, μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν με σκοπό να επανατοποθετηθούν στον ίδιο χώρο, μετά το τέλος του SOCCA World Cup μετά τις 20 Οκτώβριου του 2019, κάτι που δεν έγινε ποτέ μέχρι και σήμερα.

Δεκαπέντε μήνες μετά, όλα τα υλικά παραμένουν εκτεθειμένα σε ήλιο και βροχή, όλο αυτό το διάστημα στο αύλειο χώρο του ΔΑΚ Γάλλου, όπως βλέπουμε και από της φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος αναγνώστης του Rethymnosports.gr, η κατάσταση τους είναι τραγική.

  • ylika_beach_volley_gallou1
  • ylika_beach_volley_gallou2
  • ylika_beach_volley_gallou3

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *