16 Απριλίου 2024

Κράτησε Γκιόκα, απέκτησε Κούνστιτς και Μπρίτο

Τριπλή ανακοίνωση από την Επισκοπή σήμερα καθώς ανανέωσε με τον Άγγελο Γκίοκα για μια ακόμα χρονιά και απέκτησε τον Κροάτη  Λούκα Κούνστιτς και τον Πορτογάλο Ντιόγκο Μπρίτο.

Άγγελος Γκιόκας ο 18ος!
Ο 26χρονος φορ που έχει εμφανιστεί ιδιαιτέρως ορεξάτος στη φετινή προετοιμασία, συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία του με την Επισκοπή.

Η ανακοίνωση:
«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Άγγελο Γκιόκα. Ο Γκιόκας έχει γεννηθεί στις 27/8/1993 και κατάγεται από τη Χαλκίδα.
Στην ομάδα μας αγωνίζεται από τη σεζόν 2016-17. Τότε, κατέκτησε το Σούπερ Καπ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (35 γκολ). Το 2017-18 κατέκτησε άλλο ένα Σούπερ Καπ αλλά και το πρωτάθλημα ΕΠΣ Ρεθύμνου όπου η Επισκοπή μας ανήλθε στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Πέρυσι (2018-19) πανηγύρισε με την ομάδα μας το τρίτο του Σούπερ Καπ αλλά και το δεύτερο κύπελλο. Ο σύλλογός μας, τού εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. κάντε Follow το RethymnoSports στο Instagram, Like στη σελίδα του στο Facebook  και δείτε το κανάλι του στο YouTube

Τον Λούκα Κούνστιτς από την Κροατία απέκτησε η Επισκοπή
Ο Γιάσμινκο Βέλιτς που τον «τσεκάρει» εδώ και μέρες (ακολουθεί την προετοιμασία), άναψε το «πράσινο φως» στη διοίκηση της ομάδας για να κινήσει τις διαδικασίες και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η ανακοίνωση:
«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη ποδοσφαιριστή, Λούκα Κούνστιτς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα είναι κεντρικός αμυντικός και έχει γεννηθεί στις 11/7/1997. Ο Λούκα Κούνστιτς είναι 1.88μ. και έχει γεννηθεί στο Ζάγκρεμπ.
Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε με την Ίντερζάπεζιτς (Α’ κατηγορία Κροατίας) και τις τελευταίες δύο, 2017-18, 2018-19 με τη Λούτσκο (β’ κατηγορία Κροατίας). Ο σύλλογός μας τού εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες»

Λ. Κούνστιτις: «Μεγάλη ευκαιρία η Επισκοπή για μένα»
Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε το δικό του πρώτο σχόλιο αναφέροντας ότι είναι έτοιμος να ζήσει κάτι καινούριο, κάτι μεγάλο… «Ελπίζω να πετύχουμε τόσο σαν ομάδα όσο και εγώ σαν άτομο. Περιμένω πώς και πώς να κερδίσουμε την άνοδο. Γι’ αυτό είμαστε όλοι εδώ. Θέλω και ‘γω από τη μεριά μου να μάθω κάτι καινούριο. Βλέπω λοιπόν τον σύλλογο σαν μια νέα μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Μπρίτο από την Πορτογαλία
Μετά τους Γκιόκα, Κούνστιτς, η ομάδα της Επισκοπή προχώρησε σε μια νέα μεταγραφή, αυτή του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Ντιόγκο Μπρίτο ο οποίος δοκιμαζόταν επί μέρες στην προετοιμασία που «τρέχει» αυτό το διάστημα.

Η ανακοίνωση:
«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Ντιόγκο Μπρίτο. Ο Μπρίτο είναι Πορτογάλος και έχει γεννηθεί στις 16/6/1999. Παρά το μικρό της ηλικίας του και τη θέση στην οποία αγωνίζεται, διακρίνεται για την ηρεμία του και την τεχνική του. Ο Μπρίτο πρωτοαγωνίστηκε στην Βαλενσιάνα (τοπική κατηγορία) και πέρυσι (2018-19) ανήκε στην Σπορτίβο Άβεζ (Α’ κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος) παίζοντας στην Κ23. Ο σύλλογός μας, του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».


Ντ. Μπρίτο: «Να αναδειχθώ πρωταθλητής»
Ο νεαρός Ντιόγκο Μπρίτο ζει τη δική του εμπειρία βγαίνοντας για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Η Επισκοπή τού δίνει την ευκαιρία κι εκείνος τονίζει:
«Μ’ αρέσει πολύ εδώ. Βρήκα όμορφους ανθρώπους στο Ρέθυμνο. Ακόμα και οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν ένα όμορφο καλωσόρισμα. Ελπίζω να βοηθήσω το κλαμπ. Ελπίζω να μπορέσω να αναδειχθώ πρωταθλητής με την ομάδα και να ανεβάσουμε το σωματείο στην επόμενη κατηγορία. Για μένα είναι μια νέα ευκαιρία που ήρθα εδώ και ελπίζω να το ευχαριστηθούμε όλοι μαζί να φτάσουμε στην επιτυχία. Είναι μια νέα αρχή για τη δική μου καριέρα και μέχρι στιγμής νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *