Κυριακόπουλος: «Δεν μας επιτρέπεται άλλο αποτέλεσμα εκτός απο τη νίκη»

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ετοιμάζεται για… το πιο μακρύ ταξίδι στη Women’s Football League, καθώς θα φιλοξενηθεί στη Ζάκυνθο από τη Δόξα Πηγαδακίων, την Κυριακή (5/2) στις 11.15.

Φυσικά, η επιστροφή στις νίκες είναι «μονόδρομος», όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κυριακόπουλος, ώστε να παραμείνει σε σταθερή «τροχιά» προς τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. «Το ματς της Κυριακής στη Ζάκυνθο είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί προσοχή. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, δε μας επιτρέπεται. Οπότε το αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή σε όλα τα επίπεδα.

Για να φτάσουμε στη νίκη εξαρτάται από το δικό μας παιχνίδι, πόσο συγκεντρωμένοι, πιστοί και κατά πόσο καλά θα εξυπηρετήσουμε το πλάνο μας».

Από κει και πέρα, σχολίασε την αναβολή της περασμένης εβδομάδας, αναφέροντας: «Δεν θα πω ότι μας επηρέασε αρνητικά η διακοπή. Μας επηρέασε αρνητικά όλος ο προγραμματισμός της προηγούμενη εβδομάδα, με το να αλλάξει το ματς που ήταν εξαρχής Παρασκευή. Όμως, αυτήν την εβδομάδα επιστρέψαμε στην προπονητική ρουτίνα μας και είμαστε πανέτοιμοι για τους επόμενους αγώνες».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (10η
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου
11.15 Δόξα Πηγαδακίων – Ρ.Ε.Α.
(Δημ. Μαχαιράδου – Πράνταλος, Μπαλαρούτσος, Σπυρόπουλος (Αχαΐας).

12.00 ΟΦΗ – Λεοντικός
(Κορυσσώνα – Ταμπουρατζής, Κοκοτάκης, Λαμπιδάκη (Λασιθίου).

13.00 Εργοτέλης – Ολυμπιάδα Υμηττού
(Μαρτινέγκο – Καλυβιανάκης, Διονύσης, Κελαϊδής (Ρεθύμνου).

15.00 Οδυσσέας Μοσχάτου – Τριαντών Ιαλυσού
(Μοσχάτου – Θώμογλου, Παπαηλίας, Μπόντζος).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *