«Κόζα» και με την βούλα στην Επισκοπή!

Επισημοποιήθηκε ο «γάμος» της Επισκοπής με τον Στέλιο Κοζανίδη, με τον τελευταίο να επιστρέφει στην ομάδα μετά από 5 χρόνια. Όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το Rethymnosports.gr ο «Κόζα» επιστρέφει στην Επισκοπή από άλλο πόστο αυτή την φορά, αποτελώντας τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Λυρώνη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Κοζανίδη. Ένα γνωστό παιδί σε όλους μας –και στην οικογένεια της Επισκοπής- έρχεται για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της ομάδας ως βοηθός του κ. Γιώργου Λυρώνη.

Ο Στέλιος Κοζανίδης έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 10 Απριλίου του 1973. Με το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε από νηπιακή ηλικία και έφτασε να αποτελεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Β’ Εθνικής (2003-04). Ο Στέλιος Κοζανίδης αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2016 και έκτοτε έγινε προπονητής (κάτοχος διπλώματος UEFA A’).

Τα προηγούμενα χρόνια διετέλεσε βοηθός προπονητή στον Άρη Ρεθύμνου (πρωτάθλημα 2015-16) και την επομένη ως α’ προπονητής στην ίδια ομάδα. Πέρυσι το α’ εξάμηνο ήταν στον Κεραυνό Ρεθ. και το β’ στον Αστέρα Ρεθύμνου (3η θέση).

Ο σύλλογός μας λοιπόν τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *