Κ. Γύπαρης: «Ευκαιρία για το παιδί να συμμετάσχει και να του δοθεί η δυνατότητα για το όνειρο»

Το τριήμερο 3-4 και 5 Ιουνίου, έρχεται στο Ρέθυμνο, στο γήπεδο Γυπαετών (πρώην kido), 1ου Παγκρήτιου camp τερματοφυλάκων, από την GK Goalkeeper Academy που είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος του Πανελληνίου δικτύου τερματοφυλάκων στην περιφέρεια Κρήτης.

Ο Κώστας Γύπαρης, ιδρυτικό μέλος στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, μίλησε στο Rethymnosports.gr για την μεγάλη ευκαιρία που έχουν τα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στην θεση του τερματοφύλακα, συμμετέχοντας στο camp. Θυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι για να δηλώσουν συμμέτοχη πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την Gk Goalkeeper Academy προκειμένου να κλείσουν θέση έως 24/5, για τον Νομό Ρεθύμνου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Δυο λόγια για το 1ο Παγκρήτιο καμπ που θα διεξαχθεί κατά σειρά σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διεξαγωγή του 1ου Παγκρήτιου camp τερματοφυλάκων, μια δράση η οποία έχει σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε οποιοδήποτε παιδί που βρίσκεται και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Κρήτης να μπορεί να συμμετάσχει και να του δοθεί η δυνατότητα για το όνειρο. Σκοπός της δράσης είναι να μεταφέρουμε στους αθλητές τη σωστή διαδικασία της εξειδικευμένης προπόνησης ενός τερματοφύλακα, καθώς επίσης και να δούμε το επίπεδο των τερματοφυλάκων σε όλο το νησί μας και να τους δώσουμε την ευκαιρία στο όνειρο. Να υπενθυμίσουμε πως η GK Goalkeeper Academy είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος του Πανελληνίου δικτύου τερματοφυλάκων στην περιφέρεια Κρήτης και έχει την ευθύνη για όλη την περιφέρεια, ώστε να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες και στη συνέχεια εφόσον κριθούν ικανοί από εμάς να τους στέλνει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Athens Goalkeeper Academy για τη δεύτερη φάση της αξιολόγησης.»

Όσον αφορά το Ρέθυμνο τι προβλέπει το πρόγραμμα του καμπ;
«Το Ρέθυμνο είναι ο δεύτερος σταθμός του σημαντικότερου γεγονότος του καλοκαιριού για τους τερματοφύλακες και τους προπονητές τερματοφυλάκων όλης της Κρήτης. Το καμπ θα φιλοξενηθεί στο Γήπεδο Γυπαετών (πρώην Kido) το τριήμερο 3-6 Ιουνίου και ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ Επισκοπή που στέκεται αρωγός αυτής της προσπάθειας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις για τερματοφύλακες από τη Soccer-fit, την παρουσίαση τη δική μου ως επικεφαλής της Gk Goalkeeper Academy και ακόμη παρουσιάσεις από τους Γιάννη Σχοιναράκη (εργοφυσιολόγος), Ελεάνα Κοκκίνη (διαδικτυακά – αθλητική ψυχολόγος της Ακαδημίας μας), Μαρία Λαντζάκη (διατροφολόγος της Ακαδημίας μας), Γιώργο Χαρλαύτη (προπονητής τερματοφυλάκων Επισκοπής), Δημήτρη Κριωνά (προπονητής τερματοφυλάκων Ακαδημίας ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης της ”The Goalkeeper About Academy”) και ομιλία (διαδικτυακά) του Γιώργου Μπερνεάνου (προπονητή τερματοφυλάκων της αιγυπτιακής Πίραμιντς). Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής και δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό Macron.»

Ως ποτέ ένα παιδί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και τι εμπειρίες μπορεί να αποκομίσει από το καμπ;
«Οι εγγραφές για τον νόμο Ρεθύμνου ολοκληρώνονται στις 24 Μαΐου και θα είναι χαρά μας να σας δούμε. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες του Παγκρήτιου Camp είναι πολλές καθώς οι παροχές που θα έχουν είναι υψηλού επαγγελματικού επιπέδου και θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξη και την ανάδειξη τους. Είναι μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά του νησιού μας και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το Camp θα γίνει θεσμός.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *