7 Φεβρουαρίου 2023

Λίτσι: «Ένα μεγάλο βήμα…»

Η Χριστίνα Λίτσι αποτελεί πλέον και επίσημα παρελθόν από το Αρκάδι, με την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον Αθηναϊκό.

Η πρώην «ερυθρόλευκη» σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Αθηναϊκού, έκανε λόγο για ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα της, πραγματοποιώντας το όνειρο της συμμετοχή της στην Α1 γυναικών. «Η μεταγραφή αυτή για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα. Αφήνω πίσω τους γονείς μου, την πόλη που μεγάλωσα και την παλιά μου ομάδα. Αξίζει όμως τον κόπο γιατί θα παίξω στην Α1, ένα όνειρο το οποίο είχα από μικρή. Πόσο μάλλον στον Αθηναϊκό που έχει μεγάλη ιστορία και θα εξακολουθεί να έχει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αθηναϊκό που μου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσω και με εμπιστεύεται στο έργο που θα κάνει».

Επίσης, ευχαρίστησε τόσο το Αρκάδι, όσο και τον κόουτς Κώστα Πλευράκη για την ευκαιρία που της έδωσαν να εξελιχθεί και να γνωρίσει τόσες πολλές επιτυχίες. «Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Αρκάδι και ιδιαίτερα τον κόουτς Πλευράκη που καταφέραμε με σκληρή δουλειά να πάμε σε τόσα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα οποία ξεχωρίσαμε. Επίσης τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω το όνειρο της Α2. Το Αρκάδι θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *