Μανουσέλης, Παπαδάκης, Σπανδάγος του ΝΟΡ στο Καμπ Παίδων Κ15

Οι 3 νεαροί Ρεθυμνιώτες Χρήστος Μανουσέλης, Νίκος Παπαδάκης και Σταύρος Σπανδάγος του ΝΟ Ρεθύμνου θα συμμετέχουν στο Καμπ αξιολόγησης Παίδων (Κ15), το διήμερο 14 και 15 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο.
Το παρόν στο Καμπ θα δώσουν και οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Ανδρών Θοδωρής Βλάχος και Νέων ανδρών & Εφήβων Ηλίας Μαχαίρας, σε συνέχεια των συναντήσεων με τους σωματειακούς προπονητές, όπως έγινε και με αντίστοιχο Καμπ στη Θεσσαλονίκη.

Ανακοίνωση:
Στο Ηράκλειο πραγματοποιείται το επόμενο Καμπ αξιολόγησης Παίδων (Κ15), το διήμερο 14 και 15 Νοεμβρίου, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φώντα Λεμπέση να καλεί τους εξής αθλητές των σωματείων της Κρήτης, για το πρωί (11.30) της ερχόμενης Δευτέρας (14/11) στο Εθνικό κολυμβητήριο της πόλης:
Γιώργος Αγγελάκης, Νίκος Γαλιφιανάκης, Γιώργος Διακάκης, Βαγγέλης Κριθινάκης, Μανώλης Μπουμπάκης (ΑΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ), Γιώργος Νικολακόπουλος, Γιώργος Φιρφιρής (ΝΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), Χρήστος Μανουσέλης, Νίκος Παπαδάκης, Σταύρος Σπανδάγος (ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ), Γιώργος Βολτυράκης, Χαράλαμπος Βουλγαράκης, Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Σταύρος Ζουζούνης,  Οδυσσέας Κοκολάκης, Στέλιος Μπιτζανάκης, Κώστας Μπουζάκης, Μανώλης Χατζάκης (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Μιχάλης Βάλσαμος, Ανδρέας Γρύλος, Γιώργος Καλλέργης, Ορέστης Λασηθιωτάκης, Απόστολος Πολίτης, Φίλιππος Ρομπογιαννάκης (ΟΦΗ).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *