Μανωλούδης και Τσουμάγκας στην ακαδημία του Άρη

Με την προσθήκη των Σήφη Μανωλούδη και Τάσου Τσουμάγκα κάνει σεφτέ… η Ακαδημία του ΑΟ Άρη. Οι δύο νέοι προπονητές προστίθενται στα νέα πρόσωπα που έφερε στο επιτελείο του ο Αντώνης Πλατής στις ακαδημίες, με σκοπό την εξέλιξη των παιδιών.

Ο νέος επικεφαλής προπονητής της Ακαδημίας Σήφης Μανωλούδης, με το πλούσιο βιογραφικό δήλωσε ενθουσιασμένος για τον ερχομό του σε ένα τόσο ιστορικό όπως ο Άρης Περιβολίων Ρεθύμνης. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, χαρακτηριστικά δήλωσε, «Έρχομαι σε ένα ιστορικό σωματείο του νομού μας, οι ακαδημίες του οποίου διακρίνονται για την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, αρκετοί από τους οποίους απαρτίζουν την αντρική ομάδα του συλλόγου.

Η πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας,  οι σταθερές ποδοσφαιρικές  βάσεις  σε συνδυασμό με την δημιουργία ασφαλών  συνθηκών για τους αθλητές,  αποτελούν τους πρωταρχικούς μας στόχους στην ακαδημία του Άρη».

Από την πλευρά του ο Τάσος Τσουμάγκας που εκτός από ποδοσφαιριστής της ομάδας (με πλούσιες παραστάσεις όπως ΑΕΚ και ομάδες της Πορτογαλίας) θα έχει και ρόλο στις ακαδημίες ως προπονητής δήλωσε έτοιμος για την ευθύνη που του έδωσε η Διοίκηση. «Η πρόταση της διοίκησης του Άρη να αναλάβω σαν προπονητής της Ακαδημίας με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί περιμένω καιρό κάτι τέτοιο.

Η πρόκληση και η ευθύνη είναι μεγάλη και θα βάλω τα δυνατά μου να φέρω εις πέρας αυτό το απαιτητικό λειτούργημα. Είμαι προπονητής υποδομών στο ιστορικότερο σωματείο του Ρεθύμνου», τόνισε ως προπονητής της Ακαδημίας του Άρη ο Τάσος Τσουμάγκας.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}