28 Ιανουαρίου 2023

Μετάλλια και διακρίσεις για τον «Άτλα» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας

Συνυφασμένο με την επιτυχία είναι το όνομα του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου και των αθλητών-τριών του, μετρώντας αυτή τη φορά 3 χρυσά, ένα ασημένιο μετάλλιο και πολλές διακρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας. Στη Νεάπολη διεξήχθη το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός της χώρας το προηγούμενο τριήμερο (22-24/7), με τους αγώνες να διοργανώνουν η ΕΟΠ σε συνεργασία με την με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, τον Δήμο Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και τον Ποδηλατικό Όμιλο Δρήρο Νεάπολης. Ο Σύλλογος μας έδωσε δυναμικό «παρών», συμμετέχοντας με 8 ποδηλάτες-τισσες, οι οποίοι θριάμβευσαν με τις επιδόσεις τους. Η Αθηνά Τζουλάκη πρόσθεσε ακόμα δύο χρυσά Πανελλήνια μετάλλια στη συλλογή της και συγκεκριμένα στο XCO και XCC στις Νεάνιδες. Ακόμα, ο Γιάννης Χιώτης ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο XCC και στο 2 ο στο XCO (Εφήβων), αποδεικνύοντας τη συνεχή άνοδο και το εξαιρετικά υψηλό του επίπεδο. Επίσης, πολύ καλές παρουσίες είχαν και οι Άρτεμις Ταταράκη (5 η και 8 η θέση), Σταυρούλα Ηλιάκη (6 η και 6 η θέση) και Γεωργία Χουρδάκη (5 η θέση), ενώ φοβερή προσπάθεια κατέλαβαν οι Αχιλλέας Κουκούλης, Γιώργος Φλισκουνάκης και Γιάννης  ιακουμογιαννάκης.

Μάλιστα, οι επιτυχίες των Γιάννη Χιώτη και Αθηνάς Τζουλάκη «εξαργυρώνονται» με τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Φυσικά, ο προπονητής των επιτυχιών, Γιώργος Βαρβεράκης, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών-τριών του, σημειώνοντας: «Η ομάδα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Τρία χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο και πολλές – πολλές καλές θέσεις μέσα στην πρώτη 8άδα δείχνουν το επίπεδο και την προοπτική της ομάδας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Σε όλα τα παιδιά και τους παράγοντες και γονείς. Σε όλους που στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται και που φέρνει καρπούς! Τα αποτελέσματα αυτά, απόρροια συστηματικής προπόνησης και πίστης στο πλάνο μας, φέρνουν την Αθήνα Τζουλάκη και τον Χιώτη Γιάννη στην Εθνική ομάδα που θα λέει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα! Και έχουμε και συνέχεια… Μπράβο και πάλι μπράβο!»

«Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου, από τη μεριά του, θέλει να συγχαρεί όλη την αποστολή, τους ποδηλάτες-τισσες μας για τις εμφανίσεις, τις επιτυχίες και την προσπάθεια τους! Η σκληρή δουλειά φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς και σε συνδυασμό με το ταλέντο μπορεί να δημιουργήσει θριάμβους.»

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΩΝ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Τζουλάκη Αθήνα 1 η στο XCO και 1 η στο XCC

ΕΦΗΒΟΙ
Χιώτης Γιάννης 1 ος στο XCC και 2 ος στο XCO

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Ταταράκη Άρτεμις 5 η στο XCC και 8 η στο XCO

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ηλιάκη Σταυρούλα 6 η στο XCO και 6η στο XCC

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Χουρδάκη Γεωργία 5 η στο XCC

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
Κουκούλης Αχιλλέας 43 ος στο XCC
Φλισκουνάκης Γιώργος 45 ος στο XCC

ΜΑΣΤΕΡΣ
Γιακουμογιαννάκης Γιάννης 27 ος στο XCO & 30 ος στο XCC

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *