18 Απριλίου 2024

Μετατέθηκαν για 15/1 τα παιχνίδια των Μικτών στο Λασίθι

Κατά μία εβδομάδα μετατέθηκε η διεξαγωγή των παιχνιδιών των Μικτών ομάδων ΕΠΣΡ στην Κριτσά με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Λασιθίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Κ-12 & Κ-14.

Οι αναμετρήσεις ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, αλλά οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Κρήτη και μετά από σχετικό αίτημα της ΕΠΣ Λασιθίου, η ΕΠΟ προχώρησε στην μετάθεση των παιχνιδιών για την επόμενη Τετάρτη 15/1 τις ίδιες ώρες. Αναλυτικά, το έγγραφο της αναβολής που απέστειλε η ΕΠΟ στις ΕΠΣ Ρεθύμνου και Λασιθίου.

«Κύριε Πρόεδρε

Σας πληροφορούμε ότι η Υποεπιτροπή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κ-12, Κ-14, αφού έλαβε υπόψη της το αίτημα της ΕΠΣ Λασιθίου, αποφάσισε δια του προέδρου της, να προβεί στην αναβολή των κάτωθι αγώνων ΕΠΣ Λασιθίου – ΕΠΣ Ρεθύμνου Κ-12 και Κ-14, της 08/01/2020 και τον ορισμό τους ως εξής:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ12: Τετάρτη 14 Ιανουαρίου (12.30): Λασίθι – Ρέθυμνο (Κριτσάς).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ14: Τετάρτη 14 Ιανουαρίου (14.00): Λασίθι – Ρέθυμνο (Κριτσάς). Η γηπεδούχος ΕΠΣ καλείται, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον ΚΑΠ και την προκήρυξη, να ενημερώσει για τα μέτρα τάξης, ασφάλειας και πρώτων βοηθειών, (Αστυνομικό Τμήμα, Εφορίες Γηπέδων)».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *