Με Ασπρομάτη στον πάγκο, οδηγείται σε ΓΣ και εκλογές ο ΑΟΝ Αστέρας

Με κάθε επισημότητα επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του Rethymnosports.gr για την επιστροφή του Ηλία Ασπρομάτη στον πάγκο του Αστέρα Ρεθύμνου, μετά από 7 μήνες απουσίας.

Η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου με ανακοίνωση της πριν από λίγο γνωστοποίησε την συμφωνία της να δώσει τα «κλειδιά» για 3η φορά στον Ηλία Ασπρομάτη. Αυτή είναι συνολικά η 4η περίοδος που θα βρεθεί στον πάγκο του Αστέρα Ρεθύμνου, ο Ηλίας Ασπρομάτης, αφού είχε προηγηθεί η τριετία 2006-2009 που ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη σε Δ’ και Γ’ Εθνική, η διετία 2009-2011 που αποτέλεσε τεχνικό δίδυμο με τον Γιώργο Λυρώνη και η τριετία 2014-17 που ήταν ο πρώτος προπονητής στην ομάδα της Σοχώρας.

Παράλληλα, η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΝ Αστέρα, η οποία αποτελείται από τους Νίκο Παπαδάκη του Αντωνίου, Κώστα Μανουσάκη, Βαγγέλη Πρινιανάκη, Γιάννη Βρεττό, Νίκο Παπαδάκη του Μιχαήλ, γνωστοποίησε πως θα τρέξει τις εξελίξεις σε μια δύσκολη περίοδο για τον ιστορικό σύλλογο, οδηγώντας τον στη Γενική Συνέλευση της 4ης Ιουνίου, από όπου θα προκύψουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου είναι η ακόλουθη:

«Αναλογιζόμενοι την ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου που αγαπάμε και έχουμε υπηρετήσει τόσα χρόνια, προχωρήσαμε σε σημαντικές πρωτοβουλίες ώστε η ομάδα να κάνει την επανεκκίνηση της, συνεχίζοντας την πορεία της στο χώρο του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Όλα αυτά μετά από την παραίτηση του προηγούμενου Δ.Σ. της ομάδας.

Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του νομού μας και για αυτό τον λόγο, συγκροτήσαμε μια διοικούσα επιτροπή ώστε να οδηγηθεί η ομάδα σε Τακτική Γενική Συνέλευση και διενέργεια αρχαιρεσιών που θα καθορίσει το μέλλον της. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους τους ανιδιοτελείς φίλους του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, σεβόμενοι την ιστορία, αλλά και τα δεκάδες παιδιά που έχει στις τάξεις του ο σύλλογος. Ημέρα της Γενικής Συνέλευσης ορίζεται η Δευτέρα 4η Ιουνίου 2018, όπου θα κληθούμε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΑΟΝ Αστέρα να αποφασίσουμε για το μέλλον της και να χαράξουμε τη νέα πορεία.

Παράλληλα, η διοικούσα επιτροπή προχώρησε στην συμφωνία με έναν γνήσιο Αστερίτη, τον προπονητή Ηλία Ασπρομάτη, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, την επόμενη ημέρα. Με αυτή την κίνηση θα μπορεί το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας να δουλεύει απρόσκοπτα το διάστημα που θα χρειαστεί για να δρομολογηθούν οι διοικητικές εξελίξεις.

Η Διοικούσα Επιτροπή

Παπαδάκης Νικόλαος του Αντωνίου, Μανουσάκης Κωνσταντίνος, Πρινιανάκης Ευάγγελος, Βρεττός Ιωάννης, Παπαδάκης Νικόλαος του Μιχαήλ».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM