Με παιδικά χαμόγελα έπεσε η αυλαία της σεζόν για την Ακαδημία της Ε.Α.Π. (photos)

Από επιτυχία στέφθηκε η γιορτή λήξης της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν. Την περασμένη Παρασκευή το γήπεδο Ατσιποπούλου γέμισε με παιδικές και νεανικές φωνές, αποχαιρετώντας όλοι μαζί με χαμόγελα την ποδοσφαιρική σεζόν που ολοκληρώθηκε. Το κλίμα ήταν εορταστικό σε μια σεμνή τελετή που είχε ετοιμάσει η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τους προπονητές, εξαιρετικά αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά από 5-16 ετών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος της ενορίας Ατσιποπούλου πατήρ Μιχάλης Μυστράκης, οι Αντιδήμαρχοι Ρεθύμνου Γιώργος Γεωργαλής και Δημήτρης Λελεδάκης, αλλά και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ατσιποπούλου Αλέκος Παπαλεξάκης. Ακόμη παρών ήταν ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου Δημήτρης Προβιάς, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ατσιποπούλου Λευτέρης Παπαλεξάκης, αλλά και εκπρόσωποι της ΕΠΣΡ και των διαιτητών. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας ΕΠΣΡ Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Ταμίας Δημήτρης Κουργιαντάκης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων και Υποδομών ΕΠΣΡ Νίκος Μαρκουλιδάκης, όπως και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ Δημήτρης Χριστοδουλάκης, αλλά και ο Γεν. Γραμματέας του ΣΔΠΡ Νίκος Σαρής. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου βρέθηκε και ο Θανάσης Κώτσιος, ο οποίος αφού αναδείχθηκε από την Ακαδημία της Ε.Α.Π., από πέρυσι έχει ενταχθεί στην Κ17 και Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Φίλιππος Μουρτζανός, αλλά και τα κορίτσια του τμήματος μπάσκετ γυναικών της ομάδας, με τις προπονήτριες τους Ελένη Χλιαουτάκη και Ελένη Πολοπετράκη.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν αθλοπαιδείες και σειρά παιχνιδιών για τα παιδιά της Ακαδημίας, που επιμελήθηκαν οι προπονητές Κώστας Πολύχρονος, Φώτης Ξενικάκης, Δημήτρης Σαμιώτης, Δημήτρης Κωστόπουλος και Αντώνης Πατητάρας (απουσίαζε ο Γιώργος Καραμουσλής λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων). Ακολούθως το τελετουργικό της εκδήλωσης ξεκίνησε με σύντομη ομιλία του στελέχους της ομάδας και προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Δομαζάκη, ο οποίος στάθηκε στην άψογη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ και το γεγονός πως φέτος επιλέχθηκαν και δοκιμάστηκαν 9 ποδοσφαιριστές στα Σπάτα (Αργύρης Προβιάς, Νίκος Σταυριδάκης, Γιώργος Χριστουλάκης (Γεννηθέντες το 2006), Μιχάλης Πολυμίλης, Ντανιέλ Λίσι (Γεννηθέντες το 2007), Γιάννης Κοζορώνης, Σπύρος Χαραλαμπάκης (Γεννηθέντες το 2008), Νίκος Αποστολάκης, Βαγγέλης Παπαγιαννάκης (Γεννηθέντες το 2009). Σύντομη ομιλία έκανε και ο πρόεδρος της Ε.Α.Π. και Υπεύθυνος της Ακαδημίας Νίκος Βερνάδος, καλωσορίζοντας όλους και ευχαριστώντας παιδιά και γονείς για την συνεργασία για μία ακόμη χρονιά, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Σεπτέμβρη.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι βραβεύσεις, ξεκινώντας με τους τρεις ποδοσφαιριστές της Ε.Α.Π. που κλήθηκαν φέτος στις Μικτές ομάδες Κ16 και Κ14 ΕΠΣΡ, οι Γιάννης Χαραλαμπάκης, Γιώργος Χριστουλάκης και Αργύρης Προβιάς

Ακολούθησε η βράβευση 6 παιδιών που τη φετινή χρονιά πήραν το βάπτισμα του πυρός στην ανδρική ομάδα, προερχόμενα από την Ακαδημία. Πιο συγκεκριμένα οι Γιώργος Προβιάς, Ραφαήλ Αποστολάκης, Φραγκίσκος Χαροκόπος, Ίλβι Τσαπόκου, Μιχάλης Καρδαμίτσης και Αλέξανδρος Γκιάτας. Αμέσως μετά σειρά πήραν όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, ανά ηλικιακή κατηγορία, όπου τους απονεμήθηκε ένας έπαινος και ένα καπέλο της ομάδας. Μετά από την ολοκλήρωση της γιορτής της Ακαδημίας, άπαντες έγιναν μια παρέα εντός του αγωνιστικού χώρου, απολαμβάνοντας κέρασμα το οποίο είχαν επιμεληθεί η διοίκηση της ομάδας με την πολύτιμη συνεισφορά και πολλών γονέων.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM