Με Παπαδάκη στο «τιμόνι» και υψηλούς στόχους

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν στην Κάλυβο, με τον Μιχάλη Παπαδάκη να ανανεώνει την συνεργασία του με το σύλλογο, καθώς άφησε ικανοποιούμενη την διοίκηση με την δουλεία του. Παράλληλα το Δ.Σ. της ομάδας με το νεαρό τεχνικό ενόψει νέας σεζόν, βάζουν ψηλά το «πήχη», κάτι περισσότερο δηλαδή από την 4η θέση που κατέκτησε η ομάδα την σεζόν 2017-18.

Ανακοίνωση Καλύβου:
«Ο ΑΟ ΚΑΛΥΒΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας  ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019 με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχάλη Παπαδάκη.
Η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας. Ευχόμαστε και για τη νέα περίοδο τη συνέχεια στις επιτυχίες.
Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο.
Η ομάδα βρίσκεται στις θερινές διακοπές αλλά ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου σχεδιάζουν καθημερινά τη νέα χρονιά θέτοντας πολύ υψηλούς στόχους.»

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM