2 Δεκεμβρίου 2022

Με σημαντικές εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές του Επ.Α.Ρ από το 1ο Αναπτυξιακό τουρνουά

Όμορφες αγωνιστικές εικόνες, καλό επίπεδο με συναρπαστικά ματς και υψηλή διάθεση απ’ όλα τα παιδιά χρωμάτισαν υπέροχα το Σαββατοκύριακο το 1ο Αναπτυξιακό τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Θετικά συμπεράσματα για τους νεαρούς αθλητές Βουμβουλάκη, Δερεδάκη και Διαμαντάκη να έχουν εξαιρετικά πλασαρίσματα ενώ αποκόμισαν σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις για την συνέχεια.

Η ομοσπονδιακή αίθουσα, που μετά από την ανακαίνισή είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης, υποδέχτηκε 203 αθλητές και αθλήτριες από 49 σωματεία της χώρας για το 2ο όπεν της σεζόν και τους πρόσφερε μία ακόμα πολύτιμη εμπειρία στο δικό της τάραφλεξ. Έστω και αν δεν μπορούσε ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός με τους εκατοντάδες αθλητές, προπονητές και συνοδούς το πρόγραμμα στα 16 τραπέζια κύλησε χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις, υπήρχε καλή οργάνωση και ο απολογισμός ήταν θετικός.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *