Με το 1ο ΓΕΛ Σπάρτης τα κορίτσια του ΓΕΛ Περάματος

Το 1ο ΓΕΛ Σπάρτης θα αντιμετωπίσει αύριο στις 12.45 στον Β’ Ημιτελικό του Final-4 του Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων Κοριτσιών, το ΓΕΛ Περάματος, στο γήπεδο Μακροχωρίου στην Βέροια.

Η ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Περάματος για 2η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται μεταξύ των 4 κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας και βρίσκεται από το νωρίς το απόγευμα στην Βέροια, όπου στις 19.00 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δύο ημιτελικών. Ο άλος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 11.00 το πρωί μεταξύ των Λυκείων Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης – 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών. Την Τετάρτη 20 Απριλίου θα διεξαχθούν οι Τελικοί, ο Μικρός Τελικός στις 10.15 π.μ. και πάλι στο γήπεδο Μακροχωρίου, ενώ ο μεγάλος τελικός κοριτσιών θα διεξαχθεί στις 12.15 μ.μ. στο Εθνικό στάδιο Βέροιας (το γήπεδο που χρησιμοποιεί η τοπική ομάδα στην Super League).

Αρχηγός αποστολής της ομάδας του ΓΕΛ Περάματος θα είναι ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών θεμάτων της Δ/νσης Δευτ/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Ρεθύμνης Παναγιώτης Αντωνιάδης και συνοδός αποστολής θα είναι η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του ΓΕΛ Περάματος Μαρία Μπρόκου.

Για να φτάσει το ΓΕΛ Περάματος ως το Final-4 κέρδισε κατά σειρά, το ΓΕΛ Φουρφουρά (7-0), το ΓΕΛ Σητείας (3-2 στα πέναλτι, 0-0 κ.α.) και στον τελικό Κρήτης το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου (2-1). Στην Γ’ φάση στους 16 το ΓΕΛ Περάματος επιβλήθηκε του 4ου ΓΕΛ Καλλιθέας Αττικής (3-0), ενώ στα προημιτελικά κέρδισε το 8ο ΓΕΛ Ζηπαρίου Κω (7-1) για να πάρει την πρόκριση στο Final-4.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FINAL-4 ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Τρίτη 19 Απριλίου

11.00 Α’ Ημιτελικός

Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης – 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών

12.45 Β’ Ημιτελικός

ΓΕΛ Περάματος – 1ο ΓΕΛ Σπάρτης

Τετάρτη 20 Απριλίου

10.15 Μικρός Τελικός

10.15 Μεγάλος Τελικός

Γιώργος Σταράς

1 Σχόλιο

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *