Με «φιλάθλους» αύριο στις 19.00, Ν. ΟΠΕΡ- Φοίβος Μελισσίων

Η ομάδα του Ν. ΟΠΕΡ, με ανακοίνωσή της ζητεί την στήριξη των φιλάθλων της στο παιχνίδι των Κορασίδων της Παρασκευής (19:00) με τον Φοίβο Μελισσίων στο «Μελίνα Μερκούρη», πάντα σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:
Η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη στην προσπάθεια των κοριτσιών μας.
Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι προσέλθουν να ενημερωθούν για το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο θα τηρηθεί αυστηρά και μπορούν να διαβάσουν παρακάτω:

ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.44779/16.7.2021 ΚΥΑ, επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες Πρωταθλημάτων ευθύνης ΕΟΠΕ, με πληρότητα έως 60% τη αντίστοιχης χωρητικότητας, όπως αυτή αναφέρεται στην Άδεια Λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης, και όχι πάνω από 3.000 θεατές. Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως δεκαπέντε (15) ετών. Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών και έως δεκαπέντε (15) ετών προσκομίζουν PCR test εντός 72 ωρών ή Rapid test εντός 48 ωρών προς της διεξαγωγής του αγώνα. Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ΚΕΡΚΙΔΕΣ: Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και συνεχής
Το γηπεδούχο Σωματείο οφείλει να ελέγχει τους θεατές κατά την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, RCR & Rapid tests (Covid Free GR). Επίσης οφείλει να μεριμνά για την καταγραφή και τον έλεγχο της ιδιότητας καθενός εισερχομένου. Ο Υπεύθυνος για την τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου (Υπεύθυνος COVID) οφείλει να συνεργάζεται με τον Κομισάριο του αγώνα, ή εάν δεν υπάρχει με τον 1ο Διαιτητή του αγώνα και να του καθιστά διαθέσιμο κάθε στοιχείο που είναι απαραίτητο για τον έλεγχο της ταυτότητας των εισερχομένων.

Στις εισόδους της εγκατάστασης οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας Αρχής, ή του Γηπεδούχου Σωματείου, θα συστήνουν τη χρήση μάσκας στους εισερχόμενους.

 

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *