Με 3 αθλητές συμμετείχε ο ΟΑΡ στο «Junior Masters 2018»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Junior Masters 2018 το Σαββάτο 19 και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach Hotel στη Χερσόνησο που περιελάμβανε τις κατηγορίες των Αγοριών και Κοριτσιών 12, 14 και 16 ετών.


Στο πρωτάθλημα αυτό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 8 πρώτοι αθλητές που έχουν προκύψει από την βαθμολογία όλων των Πρωταθλημάτων Ε3 που έχουν γίνει το έτος 2018 και έχουν αγωνιστεί σε τουλάχιστον δυο από αυτά. Συνεπώς, οι αγώνες αυτοί έχουν στόχο όχι μόνο την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών αλλά και την προετοιμασία τους για την νέα αγωνιστική χρονιά.
Συνολικά συμμετείχαν 43 αθλητές, καθώς στην κατηγορία A-16 πήραν μέρος μόλις 5 αθλητές και στην κατηγορία Κ-16, 6 αθλήτριες. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου πήρε μέρος με τον Σπυρόπουλο Νίκο για την κατηγορία Α-14, τον Κατημερτζόγλου Γιώργο για την κατηγορία Α-12 και την Ηλιάκη Αθηνά για τα Κ-12.
Στην τελική κατάταξη, ο Κατημερτζόγλου Γιώργος κατέλαβε την 8η θέση, η Ηλιάκη Αθηνά την 7η θέση, ενώ ο Σπυρόπουλος Νίκος κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία του.
Το Πρωτάθλημα έληξε με την απονομή επάθλων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *