Μηδενισμός της Επισκοπής στον αγώνα με ΠΑΟ Ρουφ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έκρινε υπαίτια την ΠΑΕ Επισκοπή για την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ στις 4/1/2023.

Τότε ενώ η Επισκοπή είχε ολοκληρώσει την προθέρμανση της στο γήπεδο του Ταύρου, 15’ πριν από την σέντρα της είχε κοινοποιηθεί η αναστολή των δελτίων λόγω οφειλών και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ. Η Ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ έχει δικαίωμα εντός τριών εργάσιμων ημερών να υποβάλλει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία είναι η ακόλουθη:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης λόγω υπαιτιότητάς της του προγραμματισμένου για τις 04.01.2023 αγώνα εναντίον της ΠΑΕ Ρουφ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3-0, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *