Μικροί και Μεγάλοι διασκέδασαν στο 3on3 Assist Basketball Tournament

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3on3 Assist Basketball Tournament, για αγόρια και κορίτσια κατηγορίας Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και +18, που διοργάνωσε το Cretan Kings Assist στα ανοικτά γήπεδα των 4 Μαρτύρων.
Μία μεγάλη μπασκετική γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, με τη συμμετοχή δεκάδων φίλων της καλαθοσφαίρισης, οι οποίοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους, παίζοντας το αγαπημένοι τους άθλημα. Μικροί και μεγάλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο πάνω απ’ όλα το ευ αγωνίζεσθαι και τη χαρά της συμμετοχής, με τους τελικούς νικητές να μοιράζονται μετάλλια, κύπελλα και πλούσια δώρα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διαγωνιστικά παιχνίδια τριπόντων και ελευθέρων βολών. Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Βαλάντης Χόμπης, ο Ιατρός Άρης Σιβαρόπουλος και το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ Ρεθύμνου Χρήστος Τρανταλίδης.
Παράλληλα, τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά προϊόντων για τις ανάγκες των Συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η AEGEAN, το νερό SAMARIA, το Heaven of Brands και χορηγοί επικοινωνίας οι: TEAM FM 102, Studio Rethymno 9.80, Ράδιο Μεγαλόνησος, Astro FM, Κρητική Επιθεώρηση, Δαναός ΕΠΕ, Rethymnosports και η εταιρεία  Entasis, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη τους.

Παράλληλα, το Cretan Kings Assist ευχαριστεί τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου, τους εθελοντές και τους διαιτητές Αντώνη Νταλιάνη και Γιάννη Γαβαλάκη που πρόσφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 3on3
Κατηγορία Δημοτικών Σχολείων
Ομάδα Kings: Βαλάντης Χόμπης, Μοχάμεντ Καντάμ, Παντελής Πολιτάκης, Γρηγόρης Μαμαλάκης.
Κατηγορία Γυμνασίων
Ομάδα 15ο Δημοτικό: Μανώλης Χούλης, Λαμπρινός Γεωργουλάκης, Γεράσιμος Αραμπατζόγλου, Γιάννης Τσικνάκης.
Κατηγορία +18
Ομάδα Μουργόλυκοι: Νίκος Σεγρεδάκης, Παύλος Πελιβανίδης, Κωνσταντίνος Βλάσης, Γιώργος Πανέρης.
Νικητής τριπόντων: Νίκος Σεγρεδάκης (Μουργόλυκοι)
Νικητής ελευθέρων βολών: Πάνος Τσικνάκης (NBAers)

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *