Μικροί ποδηλάτες εν δράση

Μέρος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και της σπουδαίας προσπάθειας του Δήμου Ρεθύμνου έγινε και φέτος ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου.

Το απόγευμα της Τετάρτης (21/9), δεκάδες μικροί και μικρές ποδηλάτες-τισσες συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου, στην πόλη μας, μαζί με τα ποδήλατα τους. Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου μας είχαν στήσει μία μικρή πίστα, όπου οι νεαροί ποδηλάτες-τισσες θα μπορούσαν να αναπτύξουν τη δεξιοτεχνία τους, ενώ λάμβαναν την απαραίτητη βοήθεια ή ώθηση από τους ανθρώπους του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου. Μικροί και μεγάλοι έκαναν προσπεράσεις, άλματα, ενώ δεν έλλειψαν και… οι τούμπες, διασκεδάζοντας πάνω στο αγαπημένο τους όχημα, το ποδήλατο.

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου ήταν, είναι και θα είναι πάντα «παρών» σε ανάλογες δράσεις και δηλώνει υπερήφανος που υπηρετεί το όραμα για τη βιώσιμη κινητικότητα, την «πράσινη μεταφορά» και την άθληση.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας με την κλασική Ποδηλατοβόλτα, αναμένοντας τον κόσμο να συμμετάσχει με τα ποδήλατα του στη δράση, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη (19.00 – 20.30).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *