6 Δεκεμβρίου 2021

Μοίρασε νοκ άουτ ο Ρεθυμνιώτης Στέλιος Τζωρτζινάκης

Θρίαμβος από τον Στέλιο Τζωρτζινάκη στο κύπελλο Ελλάδος kick boxing που έλαβε χώρα στην Αθήνα πριν λίγες μέρες. σε 5 αγώνες τριών κατηγοριών κατάφερε πέντε νίκες με 4 νοκ άουτ και μια νίκη με ομόφωνη απόφαση .

Μεγάλη επιτυχία όχι μόνο στην κατηγορία εφήβων αλλά και στην κατηγορία ανδρών αφού μετά από την απόφαση αθλητή και προπονητή αποφάσισαν να αγωνιστούν και στην κατηγορία ανδρών με τον Στέλιο να βγάζει NOK AOYT αθλητές ηλικίας 28 και 35 ετών με πολύ εμπειρία και διακρίσεις στο παρελθόν.
Ο Στέλιος σε ηλικία μόλις 17,5 ετών έχει 47 επισήμους αγώνες στα βαρέα κιλά με 44 νίκες στο ενεργητικό του είναι 4 φορές ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ WKU KAI ISKA Στις κατηγορίες Κ1 και Full contact και ταυτόχρονα κάθε χρόνο ανεβαίνει στο βάθρο ως πρωταθλητής Ελλάδος. φέτος συμμετείχε πρώτη φορά σε κύπελλο Ελλάδος και πλέον είναι κυπελλούχος Ελλάδος με την συνέχεια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα να παίρνει σειρά σε επόμενο στόχο..

Σε όλη αυτήν την προσπάθεια πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Δικηγορικό γραφείο Νίκος Κοτζαμπασάκης & Συνεργάτες – Τσιμέντα Κρήτης Μιχάλης Σταγάκης ΑΕΒΕ – Ιtalian Cornen – Gadget Shop Vagionakis Beuty Center – Κτηματομεσιτική Εταιρεία Αφοί Σαμψών  – Προμηθευτική Μετάλλων Κρήτης – Seven Hellas

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *