20 Απριλίου 2024

Μπόγρης, Χαλέπης και Νικοπούλου νικητές στο 2ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τενις Βετεράνων

Η Ζ’ Ένωση και η Παγκρήτια Επιτροπή Βετεράνων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργάνωσαν το 2ο Παγκρήτιο Τουρνουά Βετεράνων 2019 κατηγορίας Β1 με κατηγορίες Ανδρών 45+, Ανδρών 35+ και γυναικών (από 30 ετών και άνω).

Το τουρνουά διεξήχθη από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή 72 αθλητών και αθλητριών από ολόκληρη την Κρήτη.
Την Παρασκευή 3/5 και το Σάββατο 4/5, ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί, η φάση των 16 και οι προημιτελικοί, ενώ την Κυριακή 5/5, πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί και οι τελικοί και των τριών κατηγοριών, τους οποίους ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων στους νικητές.

Αναλυτικά οι νικητές και των τριών κατηγοριών:
Ανδρών 35+                  
1ος Νικητής: Μπόγρης Κώστας (Ηράκλειο)
2ος Νικητής: Κονταξάκης Αναστάσιος (Χανιά)
3ος Νικητής: Μαλλιαρουδάκης Λέανδρος (Σητεία)
3ος Νικητής: Σφενδουράκης Γιάννης (Σητεία)

Ανδρών 45+
1ος Νικητής: Χαλέπης Σίμος (Ιεράπετρα)
2ος Νικητής: Πτερούδης Ευάγγελος (Ηράκλειο)
3ος Νικητής: Κληρονόμος Μανόλης (Ηράκλειο)
3ος Νικητής: Τσαγλιώτης Μανόλης (Ρέθυμνο)

Γυναικών 30+
1η Νικήτρια: Νικοπούλου Βαρβάρα (Χανιά)
2η Νικήτρια: Βιδαλάκη Τάνια (Χανιά)
3η Νικήτρια: Baranova Yulia (Χανιά)
3η Νικήτρια: Παναγιωτάκη Κατερίνα (Ηράκλειο)

«Ο Όμιλός Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους Βετεράνους αθλητές για την προσπάθεια και την συμμετοχή στους αγώνες, καθώς και την Επιτροπή Βετεράνων και τη Ζ’ Ένωση για την άρτια συνεργασία και διεξαγωγή των αγώνων. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθησαν στους αγώνες και βοήθησαν με την παρουσία τους στην οργάνωση του τουρνουά και ιδιαίτερα τον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Λυρή Γιώργο, την βοηθό επιδιαιτητή κ. Παπαδοπούλου Μαρία και τον υπεύθυνο των αγώνων κ. Κοτσώνα Παναγιώτη.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *