18 Απριλίου 2024

Μ. Στεφανίδης: «Μεγάλο το δέλεαρ για μας»

Τις πιθανότητες της να διεκδικήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις θέλει να εξαντλήσει η Επισκοπή την Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΟΦΙ στην Ιεράπετρα και ο Μάρκος Στεφανίδης μιλάει για τον «τελικό» της ομάδας του.

«Το καλό για μας είναι ότι παίζουμε σ’ ένα ωραίο γήπεδο όπου αναμένεται πολύς κόσμος να προσέλθει σ’ αυτό.

Καλό είναι επίσης το γεγονός ότι και για τις δύο ομάδες, η νίκη είναι μονόδρομος. Εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να φτάσουμε σ’ αυτή με στόχο να κλείσουμε στο ελάχιστο την απόσταση που μας χωρίζει από την πρώτη θέση.

Το δέλεαρ για μας είναι πολύ μεγάλο».

Ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξουν ειδικές καταστάσεις στο ματς αλλά και πόσο καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει το άγχος που θα κουβαλούν ή όχι οι παίκτες των δύο ομάδων, απάντησε: «Ειδικές καταστάσεις σίγουρα θα υπάρξουν. Επίσης, όλα αυτά τα παιγνίδια κρύβουν ένα άγχος. Το θέμα είναι το ποιός θα το διαχειριστεί καλύτερα και να το μετουσιώσει σε «συμπαίκτη» του. Θεωρώ ότι οι παίκτες μου στα δύσκολα τα καταφέρνουν και γενικώς ως ομάδα μέχρι σήμερα έχουμε δείξει ότι μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολες συνθήκες παιγνιδιών ακόμα κι όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιγνίδι».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *