24 Φεβρουαρίου 2024

Να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό θέλει ο Αστέρας

Να σφραγίσει την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου θέλει σήμερα ο Αστέρας Ρεθύμνου, φιλοξενώντας στις 14.30 το μεσημέρι στο γήπεδο της Σοχώρας τον Ποσειδώνα Γερανίου, στον επαναληπτικό αγώνα του Β’ ημιτελικού.

Το 4-0 του πρώτου αγώνα πριν από μία εβδομάδα δεν επιτρέπει στους Γερανιώτες να έχουν και πολλές ελπίδες για την πρόκριση – αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ – με τον Αστέρα Ρεθύμνου απλά να διαχειρίζεται το παιχνίδι για να φτάσει στην πρόκριση. Σοβαρότητα και συγκέντρωση έχει ζητήσει από τους παίκτες του ο Ηλίας Ασπρομάτης για το σημερινό ματς για να σφραγιστεί η επιστροφή της ομάδας της Σοχώρας στους τελικούς του Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια. Ο Ποσειδώνας Γερανίου από την πλευρά του, θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να δείξει πως το βαρύ 4-0 του πρώτου αγώνα, ήταν μια κακή παρένθεση και πως δικαιούνταν κάτι καλύτερο. Στον τελικό της επόμενης Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου (17.00) στο ΔΑΚ Γάλλου, φυσικά περιμένει η Επισκοπή, η οποία έχει κατακτήσει το πρώτο εισιτήριο από την περασμένη Τετάρτη αποκλείοντας την ΑΕ Μυλοποτάμου.

Την σημερινή αναμέτρηση της Σοχώρας, ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, έχοντας για βοηθούς τους Ρ. Σταυρουλάκη, Μαυρεδάκη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας έχει οριστεί ο Βασίλης Γαγάνης.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΡ

Α’ Αγώνες

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

  1. ΑΕ Μυλοποτάμου – Επισκοπή 4 – 3

(2’, 45’ Κριτσωτάκης, 15’ Μπαξεβάνης, 36’ Δελήμπασης– 28’ Λένγκα, 43’ αυτογκόλ Βασσάλος, 50’ Γούλας)

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

  1. Ποσειδώνας Γερανίου – Αστέρας Ρεθύμνου 0 – 4

(47’ Ξενικάκης, 49’, 69’ Σταρράς, 71’ Καριαβασάμ)

Β’ Αγώνες

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

  1. Επισκοπή – ΑΕ Μυλοποτάμου 2 – 1

(73’ Σίσκοφ, 76’ Ντινιωτάκης – 7’ πεν. Δελήμπασης)

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου (14.30)

  1. Αστέρας Ρεθύμνου – Ποσειδώνας Γερανίου (Ρεθύμνου – Δασκαλομαρκάκης, Ρ. Σταυρουλάκης, Μαυρεδάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).

Τελικός (ΔΑΚ Γάλλου)

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου (17.00)

Νικητής 15 – Επισκοπή (ΔΑΚ Γάλλου).

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *